Een professionele webshop

24 op 7 beschikbaar, geen fysieke locatie, de hele wereld is je doelgroep .... . De voordelen van een eigen webshop zijn eindeloos.

Al sinds 2002 zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van webshops die doen wat ze moeten doen: meer omzet genereren! Een goede webshop vertrekt bij ons vanuit een persoonlijke aanpak die staaft op 4 basiswaarden: een uniek grafisch ontwerp, focus op conversie, hoog in Google en zelf aanpasbaar.

Uniek grafisch ontwerp

Na een verkennend gesprek weten we wat je gaat verkopen en wie je doelgroep is. Aan de hand van deze informatie tovert onze webdesigner je briefing om in een oogstrelend grafisch design. Een mooi grafisch design zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, maar nodigt ook uit om verder op ontdekking te gaan.

Neem gerust een kijkje in ons portfolio en oordeel zelf.

Zelf aanpasbaar

Standaard is je webshop uitgerust met een CMS of "Content Management Systeem" hierdoor kan je zelf categorieën en producten aan de webshop toevoegen zonder onze tussenkomst. Erg handig wanneer je een  sterk wisselend of uitgebreid aanbod hebt. Je hoeft hiervoor geen extra software te installeren, gewoon inloggen op je eigen webshop en real-time bewerken!

Tijdens een persoonlijke opleiding leren we je stap voor stap hoe je met ons systeem kan werken en geven we je tal van tips&tricks.

Focus op conversie

Een goede webshop heeft één focus: conversie! Denk maar aan een bestelling, een contactopname of aan een vermelding op Facebook; dit zijn ook conversies. Immers niet iedereen gaat meteen over tot een bestelling.

Om tot deze conversie te komen, houden we rekening met de gebruiksvriendelijkheid van je webshop, ook wel 'usability' genoemd. Een duidelijke structuur, heldere navigatie en vlotte leesbaarheid zijn de sleutelwoorden en begeleiden je bezoeker tot de laatste stap.

Hoog in Google

De dag van vandaag wordt de strijd om de 'online consument' online gestreden via zoekmachines. De bekendste zoekmachine van vandaag is Google. Dankzij onze technologie kan je een hoge score in Google realiseren. Geen goedkope 'truukjes', maar wel volgens de spelregels van de kunst.

 

Wil je ook een gebruiksvriendelijke webshop?

Contacteer ons dan vrijblijvend via contact@analyz-it.be of via +32 (0)11 743 676.