Een online marketing strategie als succesrecept

In online marketing kun je duizend-en-een keuzes maken die elk een ander resultaat opleveren. Om er zeker van te zijn dat je de juiste, meest rendabele keuzes voor je bedrijf maakt, beginnen we bij Analyz-it graag bij het begin: een degelijke online marketing strategie met een overzichtelijk stappenplan.

Voor deze online marketing strategie werken we nauw samen met contentspecialist Tekstueel. Zij analyseren de content op je website, sociale media en andere communicatiekanalen. Bij Analyz-it nemen we vervolgens de meer technische aspecten van je website en online marketing voor onze rekening.

Dankzij de combinatie van deze expertises komen we samen tot een doordacht plan van aanpak voor de online marketing van jouw bedrijf.


Waarom kiezen voor een online marketing strategie?

Een online marketing strategie zorgt ervoor dat je niet blind vaart en geld verspilt aan nutteloze marketingacties. We analyseren voor we tot actie overgaan. En dat leidt gegarandeerd tot betere resultaten.

  1. Analyse
    Scoort je website goed in Google? Is je site gebruiksvriendelijk? Haal je klanten uit Google Ads? Vinden surfers hun weg in je webshop? Lonen je inspanningen op sociale media? Worden je nieuwsbrieven gelezen? Op welke kanalen zijn je concurrenten actief? Welke marketingkanalen leiden tot conversie en leads, en welke niet?
    Kortom: welke marketingacties renderen voor jouw bedrijf … en wat is geld- en/of tijdverspilling? In onze nauwgezette analyse komt elk facet van je online marketing aan bod.

  2. Actie
    Op basis van die uitgebreide analyses komen we tot een doelgericht plan van aanpak. Dat voeren we vervolgens efficiënt en proactief uit. Maand na maand gaan we voor online marketing met meetbare resultaten voor jouw bedrijf.

Waarom voor Analyz-it en Tekstueel kiezen voor een online marketing strategie?

  • Samen hebben Analyz-it en Tekstueel maar liefst 20 jaar ervaring in online marketing om met jouw bedrijf te delen. We kozen er bewust voor om onze expertises te bundelen en zo onze gezamenlijke klanten nog beter te doen scoren op internet.
  • Ook goed om te weten: Tekstueel is een erkende dienstverlener voor de kmo-portefeuille. Ben je een Vlaamse kmo? Dan kan je bedrijf op het analysegedeelte van ons werk een subsidie tot 40% aanvragen.

Starten met een online marketing strategie?

Wil je kennismaken met de gezamenlijke expertise van Analyz-it en Tekstueel? Nodig ons dan uit voor een gratis en vrijblijvend gesprek. We doen vooraf al een eerste check van je online marketing en leggen je op basis daarvan graag uit hoe we voor jouw bedrijf een meerwaarde kunnen creëren.

Neem contact op voor meer info