Een succesvolle webshop bouwen

Verkoop je B2B- of B2C-producten? Dan is een webshop voor jou een must. Want almaar meer bedrijven en particulieren kiezen voor het gemak van online kopen. Als expert in online oplossingen op maat bouwt Analyz-it voor jou een succesvolle webshop.

Stap één? Praten! We bespreken je wensen en verwachtingen, bepalen je doelgroep en leren de markt kennen waarop je met je producten actief bent. Die informatie koppelen we aan onze ervaring en expertise. Het resultaat? Een webshop die je omzet doet stijgen!

B2C webshops

Heb je een uniek product dat je aan een grote groep consumenten wilt aanbieden? Laat ons dan je B2C-webshop bouwen.

Meer info

B2B e-commerce

Heb je een vaste klantenkring die vooral snel wil kunnen bestellen? Kies dan voor een B2B-webshop op maat van Analyz-it.

Meer info

Waarom kiezen voor een webshop?

Een webshop laten bouwen heeft drie grote voordelen:

1. Altijd open

Met een webshop creëer je een winkel waarin je klanten 24/7 terechtkunnen om jouw producten te kopen. Zo draagt jouw webshop bij tot de klantgerichte focus van je bedrijf.

2. Meer winst

Er zijn veel minder personeelskosten of andere kosten verbonden aan een webshop. Als je de eenmalige investering om een webshop te bouwen gedaan hebt, kun je je producten dus met een hogere marge verkopen. En meer marge betekent meer winst.

3. Handige marketingtool

Een webshop biedt je de mogelijkheid om nog meer in te zetten op je customer experience. Een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke webshop draagt bij tot je bedrijfsimago en is niet alleen een efficiënt verkoopkanaal, maar ook een handige marketingtool.


Waarom kiezen voor Analyz-it om je webshop te bouwen?

  • We werken met een e-commerce-softwareplatform in ASP.NET om webshops te bouwen. Dankzij dat flexibele, opensource platform kunnen we honderd procent op maat werken en B2B- en B2C-webshops creëren die zich onderscheiden op het vlak van gebruiksvriendelijkheid, functionaliteiten en prestaties.
  • Bovendien hebben we meer dan 15 jaar ervaring in webshops bouwen. We kennen de kneepjes van het vak dus door en door en kunnen jou adviseren over de juiste aanpak voor de beste return on investment.
  • Ook doelgerichte online marketing campagnes opzetten, zodra je webshop gelanceerd is, behoort tot de mogelijkheden. Zo ga je voor een snel rendement.

Starten met een webshop?

Neem contact op voor meer info