Gearchiveerd nieuws

Welkom in het team Kato!

272850316_5516603641700041_9041327714043149905_n

Sinds 1 februari versterkt Kato ons marketingteam. Ze zal alle digitale marketing tot in de puntjes uitwerken voor onze klanten.

Welkom in het team Audric! 🥳

Audric_Analyz-it

En toen waren we met 10... Sinds deze week is Audric mee aan het programmeren aan APP’s en webtoepassingen voor onze klanten.

Nu is het onze beurt!

AIT-placeholder04

Na onze klanten is het aan ons. Onze website is volledig vernieuwd! Voor en achter de schermen 🤩

Nieuwe website voor Qarad

Bij een internationale klant hoort een professionele website! Het resultaat is een gebruiksvriendelijke website mét inschrijfmodule op maat.

B2B Webshop voor Oresto Food Partners 👥

Voor Oresto Food Partners mochten we ook terug aan het werk en ontwikkelden we een B2B Webshop waarbij 16 verschillende horecagrossiers hetzelfde platform benutten, doch een aparte shop kunnen uitbaten.

Op naar 2019! 🎉🎉

We bedanken al onze klanten voor een spetterend 2018 en zien iedereen graag terug in 2019! Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar van het hele Analyz-it team!

Een nieuwe website met vacaturebeheer voor QJobs

QJobs zocht een partner die zowel in staat is om de technische kant als de visuele kant vorm te geven. Bij Analyz-it vonden ze beiden onder één dak. Sinds de website online staat, hebben ze reeds kunnen rekenen op onze technische support.

15 jaar Analyz-it

Het leek wel gisteren dat we bij de notaris zaten om Analyz-it op te richten. Vandaag is dat 15 jaar en 1500 projecten geleden! Benieuwd hoe we hier geraakt zijn? Bekijk onze tijdlijn over de verschillende jaren!

Succesvolle Feestdagen

Vaak telt de verkopen tijdens de eindejaarsperiode voor 80 % van de jaaromzet. Lees hier hoe je meer omzet kan genereren tijdens de feestdagen!

Duivelse EK actie

Een maand lang zal heel België in de ban zijn van het EK. Om de Duivelsgekte compleet te maken lanceert Analyz-it een Duivelse EK actie!

Een Duivelse actie

Win tot 350 EURO korting bij aankoop van een website of webshop dankzij de Rode Duivels! Ontdek de actievoorwaarden.