Een professionele website laten maken

Je website is het uithangbord van je bedrijf. Potentiële klanten moeten meteen de vibe van je bedrijf voelen en vinden waarnaar ze op zoek zijn. En die garantie krijg je als je je website door Analyz-it laat maken!

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke websites maken is een kunst. Een kunst die de webartiesten in ons Analyz-it-atelier tot in de puntjes beheersen. En omdat ‘gewoon’ niet past in onze bedrijfsfilosofie, ontwikkelen we voor jou een website met een hoge x-factor!

Waarom kiezen voor een professionele website?

We hebben vijf goede redenen waarom jouw bedrijf niet gewoon een website, maar een professionele website moet hebben:

  • Surfers zijn ongeduldig. Vinden ze niet meteen wat ze zoeken? Dan gaan ze terug naar Google en klikken ze op het volgende zoekresultaat of een andere advertentie. Een doordachte structuur en een handige navigatie zijn dus een absolute must.
  • Het is belangrijk om een goede eerste indruk te maken, want je website moet bezoekers overtuigen om contact met je op te nemen. Een gebruiksvriendelijk en tegelijk knap design is dan ook essentieel.
  • Een professionele site moet technisch geoptimaliseerd zijn, zodat je alle kansen krijgt in Google. Je kunt content van topkwaliteit op je website plaatsen, maar als er technisch allerlei zaken niet in orde zijn, scoor je amper.
  • Surfers bezoeken je site vanaf verschillende devices: pc, tablet, smartphone … Een responsief design is niet langer voldoende. Elk device vraagt om een unieke en optimale gebruikerservaring.
  • Een professionele website is – zeker in combinatie met SEO, SEA, social media marketing en e-mailmarketing – een gouden marketingkanaal dat tal van leads kan opleveren. Zo kan je salesmolen op volle snelheid draaien!

Waarom Analyz-it je website laten maken?

Waarom kiezen voor Analyz-it? Omdat je een website wilt die bovenaan in de Google-zoekresultaten staat, jouw potentiële klanten overtuigt én uitblinkt in gebruikscomfort!

Een uniek grafisch ontwerp

Onze webdesigner vertaalt jouw wensen, verwachtingen en behoeften naar een uniek en oogstrelend grafisch ontwerp op maat dat helemaal trouw is aan je huisstijl. Wil je proeven van onze expertise? Bekijk dan onze portfolio.

Focus op usability

Een hoge gebruiksvriendelijkheid is cruciaal voor je website. Een duidelijke structuur, heldere navigatie en vlotte leesbaarheid zijn de sleutelwoorden. Zo vindt je bezoeker moeiteloos zijn weg op je website. Dat vormt samen met een aantrekkelijk grafisch ontwerp de basis voor een professionele website.

Zelf aanpassingen doen

Bij Analyz-it krijg je een kwaliteitsvolle website die uitgerust is met een gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem (cms). Zo kun je zelf en zonder extra software te installeren de inhoud van je website aanpassen of uitbreiden. Bovendien krijg je van ons een opleiding om vlot met ons cms te leren werken.

Geoptimaliseerd voor Google (SEO)

We maken voor jou een Google-vriendelijke website waarop de Googlebot snel zijn weg vindt. Zo scoort jouw professionele website ook hoog in de zoekresultaten.

Meegroeien met je bedrijf

Je website is een dynamisch geheel. Dat betekent dat hij gemakkelijk meegroeit met je bedrijf. Heb je extra modules nodig of wil je een ander design? Dan zorgen wij daarvoor.

Een website laten maken?

 

Wil je ook een professionele website laten maken en genieten van de talrijke voordelen? Laat het ons dan weten. We gaan graag met jou rond de tafel zitten om je project te bespreken. Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak of bel ons op via +32(0)11 743 676.