E-commerce op maat

Zou het niet zalig zijn als je order-administratie blijft doorwerken 's avonds en in het weekend? Hoe zou je je voelen als je zeker bent dat je geen deals kan missen omdat het ordersysteem 24x24 beschikbaar is voor je klanten? Analyz-it bouwt betrouwbare e-business en besteltoepassingen voor bedrijven die vooruit willen!

Key Succes Factor?

De allerbelangrijkste factor bij een bestelsysteem is dat jouw klant snel en efficiënt zijn gewenste producten kan vinden en kan bestellen aan zijn eigen condities (bestelhistoriek, hoeveelheids- of andere kortingen, etc...).

De B2B bestelflow wijkt sterk af van een B2C webshop en deze B2B bestelflow begrijpen we voor 100%. We hebben al 10 talle e-commerce toepassingen gebouwd en telkens had dit een positief effect op de omzet van onze klanten. De kritische succes factor is misschien wel de juiste keuze van het bedrijf waarmee je je webtoepassing wil ontwikkelen. Immers een goede programmatie-partner kan vele beginnersfouten vermijden en zo het rendement van de toepassing garanderen.

Enkele voorbeelden van onze e-commerce applicatie op maat:

 • 16 onafhankelijke grossiers van Oresto Food Partners investeren samen in 1 bestelplatform.
  Bekijk deze realisatie»
 • Een afgeschermde webshop waarin BergHOFF Belgium zelf B2B cadeaubonnen kan aanmaken en waarin bezoekers van hun B2C webshop de bonnen kunnen innen.
  Bekijk deze realisatie »
 • Webshop op maat om klanten tot bij de juiste dealer van Van Dyck, marktleider in de tuinmachinesector, te leiden.
  Bekijk de realisatie»
 • Webshop voor apotheek en hulpmiddelen voor Helpshop gekoppeld aan voorraadbeheer, boekhouding, databank met producten.
  Bekijk de realisatie »
 • B2C webshop op maat voor de Spaanse wijnen van La Buena Vida.
  Bekijk de realisatie »
 • Meer dan 600 bestellingen per dag met NetOrder.
  Bekijk deze realisatie »
 • Al onze bakkerijen bestellen via internet d.m.v. hun touch-screen toepassing.
  Bekijk deze realisatie »

Meer weten over B2B e-commerce?

Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakinggesprek.

Neem contact op voor meer info