Een marketing consultant: jouw garantie op efficiëntere marketing

Als ondernemer weet je dat marketing essentieel is voor je zaak. Maar een efficiënte marketingstrategie opstellen en uitrollen is niet evident. Daar komt heel wat expertise aan te pas. En die haal je in huis met een marketing consultant van Analyz-it. Want zo til je doelgericht je marketinginspanningen naar een hoger niveau.  

Wat doet een marketing consultant?

Dat is afhankelijk van je behoefte. Wil je de marketingkennis in je bedrijf met een coachingsessie uitbreiden? Is een grondige analyse van je marketingkanalen nodig om volgende, doelgerichte stappen te zetten? Of wil je gewoon een externe professional een frisse, strategische blik op je marketinginspanningen laten werpen? Dan staan onze marketing consultants voor je klaar.

Kies je voor onze ondersteuning? Dan maken we op basis van je behoefte en huidige marketingstructuur een plan van aanpak voor je op. Zo bieden we je als sparringpartner het strategische advies op maat waarmee je het rendement in je onderneming verhoogt.   


Onze marketing consulting: vijf garanties 

1. Betere resultaten

Je krijgt gerichte feedback op je marketinginspanningen en advies op maat om meer uit je marketing te halen.

2. Praktijkgerichte aanpak

Je marketing consultant vertrekt vanuit de huidige situatie en formuleert concrete acties waarmee je onmiddellijk aan de slag gaat om het rendement van je marketing te verhogen.

3. Honderd procent maatwerk

Je behoefte en wensen vormen de basis van de analyses, coachingsessies of opleidingen. Je marketing consultant reikt je maatoplossingen aan om je doelen te bereiken.

4. Persoonlijke communicatie

Je marketing consultant communiceert helder en direct met de marketingverantwoordelijke in jouw bedrijf, en behandelt alle informatie met uiterste discretie. 

5. Efficiënte metingen

Meten is weten. Het is een cliché maar essentieel voor je marketing. Je marketing consultant helpt je om alle metingen in te stellen én de juiste conclusies te trekken uit de resultaten.


Ook Sonja van KUBUS koos voor de begeleiding door een marketing consultant van Analyz-it.

Marketing consultant voor KUBUS


Haal eens een marketing consultant in huis

Heb je tijdelijk behoefte aan een inhouse marketing consultant om je marketingafdeling te versterken? Dan is Analyz-it je partner. Want een van onze marketing consultants komt graag een tijdje meedraaien in je onderneming om je marketing te boosten. 

Je marketeer en je marketing consultant, een sterk team

In een onderneming overstijgt het takenpakket van marketeers vaak de pure marketing. Ze doen ook aftersales en werken als helpdesk. Het gevolg? Ze hebben geen of onvoldoende tijd om hun marketingkennis uit te diepen en/of up-to-date te houden. En dan biedt een marketing consultant van Analyz-it de oplossing. Want die staat je marketeer bij met zijn expertise en strategische inzichten, en vormt zo samen met hem een ijzersterk team.  

Maak kennis met onze marketing consultants

Online marketing consulent Frederik Verbruggen

Frederik Verbruggen

Frederik is zeer gedreven in alles wat hij doet, een vat vol ideeën. Heb je een creatieve oplossing nodig? Frederik weet er wel raad mee.

Online marketing consulent Robbert Claes

Robbert Claes

Met een achtergrond in communicatie, weet hij met de juiste boodschap het gewenste publiek te bereiken. Wil je marketingadvies op maat? Robbert helpt je graag verder.

Onze marketing consultants zijn inzetbaar voor alle ondernemingen die een online marketing behoefte hebben.
Neem contact op met één van onze consultants en leer ons beter kennen. 


Kies voor de expertise en ondersteuning van een marketing consultant en haal meer uit je marketinginspanningen.

Neem contact op voor meer info