Jouw partner voor meer online succes

Bedrijven online laten scoren. Dat is dé expertise van Analyz-it. Onze gedreven webontwikkelaars en ons online marketing team reiken jouw bedrijf strategische internetoplossingen aan en boosten je online succes met efficiënte online marketingcampagnes, webapplicaties, webshops en websites.

Analyz-it

Maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven, want we kiezen voor oplossingen met meetbare resultaten. Zo heb je altijd een heldere kijk op je return on investment!

Wie zijn we?

Een toffe bende experten die met een ongelofelijke drive en veel enthousiasme de perfecte oplossingen zoeken voor hun klanten. Zo kun je ons het best omschrijven. We gaan met veel plezier elke uitdaging aan. Ons motto is niet voor niets ‘Alles kan!’. Ons flexibele team heeft maar één doel: van jouw online verhaal een succesverhaal maken.

Waarom kies je voor Analyz-it?

 • We hebben tonnen ervaring

  Al bijna twee decennia behoren we tot de top in ons vakgebied. Die ervaring is jouw garantie op een vlotte realisatie zonder vertragingen van je online project.

 • We hebben alle knowhow in-house

  Ons team van tien vaste medewerkers denkt met je mee en ontwikkelt met passie jouw project. Ze hebben alle kennis in huis voor een pragmatische uitvoering van je project.

 • We zetten onze klant voorop

  We hechten veel belang aan klantvriendelijkheid en staan altijd klaar om je te ondersteunen of je vragen te beantwoorden. Een goede bereikbaarheid is voor ons een evidentie.

 • We focussen op strategie en meetbaarheid

  Meten is weten. En een garantie op succes. Dankzij ons ERP-systeem en onze TimeTracking-tool wordt je project op tijd en binnen je budget gerealiseerd.

 • We zijn Google Ads Certified Partner

  We zijn door Google erkend als Google Ads Partner. Dat betekent dat we voldoen aan de Google-criteria voor kwaliteit, kennis en professionalisme.

 • We gaan voor performante ontwikkelingsomgevingen

  We ontwikkelen onze websites en webapplicaties in de meest recente ontwikkelingsomgevingen Microsoft.Net en MS SQL Server. Dat betekent: the sky is the limit!

Onze mensen

Ontdek het gezicht aan de andere kant van de lijn of het toetsenbord!

Jan Van Orshoven

CEO

Bert Van der Auwera

Internet Architect

Nico Ambroos

Full-stack webdesigner

Geertrui Peperstraete

Project & Office Manager

Roeland Vandermaesen

Internet developer

Wout Helsen

Internet developer

Audric de Schaetzen

Internet developer

Robbert Claes

Online marketeer

Jory Jackmaer

Internet developer

Onze klanten

Voor onder meer deze klanten bewezen we reeds onze meerwaarde:          


Onze Partners

Analyz-it is onder meer lid van: