Search engine marketing: meer leads via de zoekmachines

Search engine marketing (zoekmachinemarketing) zorgt ervoor dat jouw bedrijf online beter wordt gevonden. Dat kan door te betalen voor advertenties (search engine advertising) of door je website te optimaliseren, zodat ze organisch goed gevonden wordt (search engine optimization). Ook op het vlak van Google Mijn Bedrijf zijn er voor veel websites quick wins te halen.

Bij Analyz-it hebben we 10 jaar ervaring in al deze types van zoekmachinemarketing én zijn we gecertificeerde Google Partner.


Waarom investeren in search engine marketing?

Search engine marketing is voor de meeste bedrijven een cruciaal onderdeel geworden van hun marketingmix. Bij Analyz-it zien we dat de meesten van onze klanten rekenen op Google voor 50 tot wel 90% van hun leads. Alleen door actief te werken op SEO en SEA blijft die stroom van leads komen.

Wij geloven voor zoekmachinemarketing in een slimme combinatie van SEO en SEA: 

 • SEO | Organisch beter scoren is vaak een verhaal op iets langere termijn. Want je investeert niet alleen in een technisch geoptimaliseerde website, maar ook in waardevolle en relevante content die rond bepaalde zoekwoorden geschreven is. Het grote voordeel? Elke klik in Google is vervolgens gratis.
  Vraag je gratis SEO-scan aan
 • SEA | Via Google Ads betaal je voor kliks. Zodra je een campagne lanceert, ben je online vindbaar en kun je leads beginnen te genereren. Je voelt het resultaat dus op korte termijn. Maar … je blijft betalen voor elke klik.
  Vraag je gratis SEA-scan aan
   

Als je met ons samenwerkt voor search engine marketing, gaan we op zoek naar de ideale mix voor jouw situatie. Want elke business is anders. Welke keuzes je maakt, hangt af van je doelstellingen, de sterkte van je online concurrenten en de investeringen die je wilt doen.

Indien je dat wenst, betrekken we ook social media marketing, remarketing en e-mailmarketing in de meest optimale marketingmix voor jouw bedrijf.


Waarom kiezen voor Analyz-it als partner voor search engine marketing?

 • We zijn Google-gecertificeerd én hebben meer dan 20 jaar ervaring in SEO en SEA.
 • We gaan voor jouw bedrijf op zoek naar de marketingmix met de beste return on investment.
 • We volgen onze acties nauw op en sturen snel bij, zodat je je marketingbudget slim spendeert.
 • We rapporteren maandelijks, zodat je perfect op de hoogte blijft van de resultaten van je search engine marketing.
 • We denken mee met jouw doelstellingen en kaderen jouw online inspanningen in een groter geheel van strategische online marketing.

Of dat allemaal wel echt werkt? Natuurlijk! En dat kunnen we aantonen met onder meer deze succesverhalen:


Starten met search engine marketing?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend voorstel. We analyseren je huidige site en inspanningen, en stellen vervolgens gerichte acties en een online marketingmix voor.

Neem contact op voor meer info