Online marketing voor meer leads en meer rendement

Ben jij op zoek naar een online marketing bureau die je helpt met het verhogen van jouw omzet uit het internet? Dan ben je bij Analyz-it aan het juiste adres!

Onze marketeers kunnen je online marketing helemaal overnemen of de perfecte steun bieden bij jouw project. Ze zijn er om je te helpen meer rendement te halen uit het internet.

Onze diensten:


Waarom investeren in online marketing?

Heb je als bedrijf geïnvesteerd in een professionele website of webshop? Dat is een uitstekend begin. Maar … waar blijven de bezoekers nu? Helaas komen potentiële klanten niet uit het niets op jouw site of shop terecht. Daarvoor hebben ze een duwtje in de rug nodig. En dat duwtje heet online marketing.

Een standaardoplossing die voor elk bedrijf werkt? Die bestaat helaas niet. Online marketing is altijd maatwerk. We baseren ons onder meer op vragen zoals:

  • Wie zijn jouw doelgroepen?
  • Op welke marketingkanalen zijn jouw doelgroepen actief?
  • Wat doen je concurrenten?
  • Wat wil je uitstralen als bedrijf?
  • Wat wil je online precies bereiken?

Deze en nog veel andere parameters spelen mee om je ideale online marketingmix te bepalen. En daar helpen we jou bij Analyz-it graag mee. We zijn gespecialiseerd in:


Waarom voor Analyz-it kiezen voor je online marketing?

Als bureau voor digitale marketing streven we ernaar om meer rendement uit het internet te halen voor jouw onderneming of organisatie.

We weerstaan dus de verleiding om gewoon wat ‘leuke’ dingen te doen online. Return on investment is altijd onze motor. We maken het verschil met onze doordachte analyses en strategieën. Onze leidraad daarbij is ons eigen FAKSS-model:


Ontdek enkele van onze succesverhalen en ervaar wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen:


Starten met online marketing?

 

Neem gerust contact op of bel ons op via +32(0)11 743 676 voor een vrijblijvend voorstel. We analyseren je huidige site en inspanningen, en stellen vervolgens gerichte acties en een online marketingmix voor. Naar contact »