Facebook-marketing: bereik snel en eenvoudig potentiële klanten 

Facebook heeft meer dan twee miljard actieve gebruikers per maand. En dat is goed nieuws voor jouw onderneming. Want onder die gebruikers zitten ook potentiële klanten die je snel, eenvoudig en doelgericht met Facebook bereikt. Tenminste als je inzet op efficiënte Facebook-marketing. En daar helpen onze experts je graag mee.

Facebook-marketing: persoonlijke communicatie, meer visibiliteit

Kies je met de ondersteuning van Analyz-it voor Facebook-marketing? Dan verzeker jij je van heel wat voordelen.

  • Je vergroot de zichtbaarheid van je bedrijf op het grootste socialmediaplatform ter wereld.
  • Je komt op een persoonlijke manier in de leefwereld van je klanten binnen.
  • Je houdt je (potentiële) klanten en fans op de hoogte van je professionele activiteiten, nieuwe diensten en productvernieuwingen.
  • Je creëert een netwerk en laat jouw klanten nieuwe klanten aanbrengen.
2,00 miljard
1,00 miljard
310 miljoen
265 miljoen

Facebook-marketing: onze aanpak

Analyz-it heeft meer dan tien jaar ervaring in Facebook-marketing en benadert je Facebook-marketing met een helder plan van aanpak.

  • We richten een Facebook-bedrijfspagina voor je op of optimaliseren je bestaande pagina. We zorgen voor de juiste call to action-knoppen en activeren alle categorieën die interessant zijn voor jouw onderneming.
  • We stellen een communicatiestrategie voor Facebook op. Daarin bepalen we welke content we aan wie tonen. Op die manier communiceer je persoonlijk met jouw doelgroep.
  • We bezorgen je elke maand een actuele contentplanning. Zo hoef je niet wakker te liggen van wat je gaat communiceren. Je content kan gaan van een productlancering over een nieuwsbericht tot een ludieke post.
  • We verhogen de zichtbaarheid van je berichten door ze te adverteren op Facebook. Zo blijf je altijd top-of-mind bij jouw klanten en hun vrienden, of bereik je een totaal nieuwe doelgroep.

Wil je ook starten met Facebook-marketing en zo doelgericht meer potentiële klanten bereiken?

Contacteer ons dan vrijblijvend via contact@analyz-it.be of +32(0)11 743 676.