Search engine advertising (SEA): meer conversie dankzij Google-advertenties

Wil je de online vindbaarheid van je bedrijf snel en doeltreffend verhogen? Ga dan voor search engine advertising (SEA). Analyz-it heeft een jarenlange ervaring en expertise in Google-advertenties en is officieel gecertificeerd als Google Partner.

Vraag je gratis SEA-scan aan


Waarom adverteren met Google Ads?

Je werft online nieuwe klanten

Als je adverteert in Google, verschijnen je advertenties meteen in de zoekresultaten van je doelpubliek, in bepaalde landen of binnen een specifieke afstand van je onderneming. Bij Analyz-it werken we voor jouw bedrijf heel sterk op waardevolle leads, zodat je je verkoop gericht kunt boosten.

Je kiest zelf je plekje

Hoe je website organisch scoort in de zoekresultaten, is van heel wat factoren afhankelijk. Je leest er meer over op onze webpagina over search engine optimization. Maar met search engine advertising heb je veel meer controle. Afhankelijk van je budget kies je zelf welke concurrenten het moeten doen met een plekje onder jouw bedrijf in de zoekresultaten.

Je hebt volledige controle over je budget

Met Google-advertenties betaal je alleen voor de kliks van surfers die daadwerkelijk interesse hebben in jouw producten of diensten. We helpen jou om een gepast Google-budget te bepalen. Daar ga je nooit over. Je hebt dus volledige controle over je investeringen. Starten met een budget van 10 euro per dag is perfect mogelijk. We volgen de resultaten nauwgezet voor jou op. Zodra je je dagelijkse investering terugverdient, kun je ervoor kiezen om je budget te verhogen.

Neem contact op voor meer info


Waarom voor Analyz-it kiezen voor je search engine advertising?

  • We zijn Google-gecertificeerd én hebben meer dan 10 jaar ervaring in Google-advertenties.
  • We focussen op return on investment en meetbare resultaten.
  • We volgen SEA-campagnes nauwgezet op en sturen snel bij, zodat je geen budget verspilt.
  • We denken mee in het volledige search engine marketing-verhaal van jouw bedrijf en geven je advies op basis van onze maandelijkse rapportering.
  • We kaderen jouw SEA-campagnes in een groter geheel van strategische online marketing, als je dat wenst.

Heel wat succesverhalen leren ons dat we dé partner zijn om je Google-advertenties deskundig en met oog voor rendement te beheren. We volgen onder meer voor deze bedrijven de Google Ads-campagnes op.


Starten met search engine advertising?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend voorstel. Als nieuwe klant profiteer je van € 75 gratis advertentiebudget.

Heb je al een lopende SEA-campagne, opgezet door jezelf, een collega of een externe partner? Dan voeren we graag een gratis SEA-scan voor je uit. Zo ontdek je meteen waar de quick wins zitten en hoe je je campagne verder kunt (laten) optimaliseren.

Vraag je gratis SEA-scan aan