Met zijn 40 000 zoekopdrachten per seconde is Google alomtegenwoordig bij iedereen die het internet gebruikt, dus ook bij jouw potentiële klanten.

Bovenaan in Google staan voor relevante zoekopdrachten is dan ook voor elk bedrijf van essentieel belang. Sta je niet op de eerste pagina in Google? Dan besta je simpelweg niet voor 95% van je potentiële klanten.


Gratis bovenaan in Google

Om zonder advertenties goed te scoren in Google moet je je website optimaliseren, dit wordt zoekmachine optimalisatie of SEO genoemd. Deze praktijken vragen de nodige inspanningen, maar geven op lange termijn het meeste rendement. Eenmaal je bovenaan staat in Google zal je meer potentiële klanten naar je website brengen en meer omzet halen uit je website.


Bovenaan zie je 2 maal onze website gratis in Google staan

Ben je nieuwsgierig naar de huidige prestaties van je website? Analyz-it voorziet een gratis SEO Scan aan, die je een algemeen overzicht geeft van je huidige websiteprestaties. In dit geval gaat het dus niet om een uitgebreide SEO Analyse.
Vraag je gratis SEO-scan aan

Wil je er echt werk maken en je website ook op de eerste pagina in Google krijgen? Dan is de uitgebreide SEO Analyse zeker iets voor jou. In deze analyse geven we duidelijk weer waar de pijnpunten van je website liggen en wat jij en/of je webdeveloper kunnen ondernemen om bovenaan in Google te staan. Dit zowel op het gebied van inhoudelijke als technische SEO. Voer je deze aanpassingen uit, dan zal je op lange termijn (vanaf 3 maanden) op de eerste pagina in Google komen te staan.

Het grote voordeel is dat Analyz-it gericht advies geeft aan jou en je webdeveloper. Zo kunnen jullie meteen aan de slag om bovenaan in Google komen te staan.

Voor Sirris hebben we een uitgebreide SEO Analyse opgemaakt met daarin specifieke aandachtspunten om hun website beter te laten scoren in Google. Op die manier was het voor Sirris meteen duidelijk waar websiteverbeteringen mogelijk waren en hoe ze die moeten oplossen.

Wil je meer uitleg over deze uitgebreide SEO analyse, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op voor meer info over SEO analyse


Betalend bovenaan in Google staan

Natuurlijk kan je ook op korte termijn bovenaan in Google komen. Nieuwe klanten aantrekken, op een rendabele manier, doe je met betalende Ads advertenties. Inspelen op Google As zorgt meteen voor een sterke verhoging van je vindbaarheid, zodat meer potentiële klanten de weg naar je website vinden.

Heb je al een lopende SEA-campagne, opgezet door jezelf, een collega of een externe partner? Dan voeren we graag een gratis SEA-scan voor je uit. Zo ontdek je meteen waar de quick wins zitten en hoe je je campagne verder kunt (laten) optimaliseren.

Vraag je gratis SEA-scan aan


Wil je meer informatie over snel bovenaan in Google te komen?

Neem dan vrijblijvend contact op.
Neem contact op voor meer info over betalende Google campagnes