Hoeveel kost een webapplicatie bij Analyz-it?

Bij Analyz-it gaan we altijd voor return on investment. Je verdient je investering op termijn terug door bijvoorbeeld efficiëntieverhoging, tijdbesparing door automatisering of een klantvriendelijker verkoopproces. Laat je een webapplicatie door ons ontwikkelen? Dan maken we vooraf heel duidelijke prijsafspraken.

 • Je applicatie is gegarandeerd rendabel

  Investeer je in de juiste webapplicaties? Dan ga je voor strategische verbeteringen in je bedrijf, zoals kostenbesparing, minder fouten, aangenamer werken, enzovoort. Om die verbeteringen daadwerkelijk te bereiken, is een doordachte aanpak nodig. En die voeren we graag samen met jou uit. We proberen je nooit extra functionaliteiten te verkopen die op basis van een kosten-batenafweging eigenlijk niet te verantwoorden zijn.

  Om het rendement van je webapplicatie te garanderen, programmeren we eerst de belangrijkste functies. Je kunt de applicatie dan meteen gebruiken. Zo begint je investering al snel te renderen. Naarmate je de webapp langer in gebruik hebt, kunnen we de ‘nice-to-haves’ integreren. Met deze gefaseerde aanpak hou je de kosten zelf onder controle.

 • Jij bepaalt de prijs

  We bekijken samen met jou de specificaties van je webapplicatie én de rangschikking ervan (zie ook: Projectaanpak ). Dat betekent dat je de tijdsinvestering (en dus ook de kostprijs) om de webapp te ontwikkelen, samen met ons bepaalt. We respecteren jouw budgettaire grenzen. Indien nodig hevelen we in onderling overleg bepaalde specificaties over naar een volgende fase.

 • We factureren heel open, op basis van time-tracking

  Tijdens het volledige project spelen we open kaart: we werken op basis van time-tracking en factureren onze prestaties maandelijks, tot op de minuut correct. Duurt een bepaalde ontwikkeling minder lang dan voorzien? Dan wordt het project goedkoper. Duurt het iets langer dan gepland, met een grondige reden? Dan stijgt de factuur, maar altijd met de nodige toelichting en onderling overleg.

  Wil je specificaties wijzigen tijdens je project? Dan bekijken we op een open en transparante manier welke implicaties dat heeft voor je budget.

  Zodra je applicatie online is, kun je ons blijven inschakelen om verbeteringen of uitbreidingen te programmeren. Ook dan blijft de communicatie heel transparant: we factureren onze precieze prestaties op het einde van de maand, en geen minuut meer.


Kun je vooraf berekenen hoeveel je webapplicatie kost?

Een echte budgetindicatie kunnen we je pas geven zodra we samen gesproken hebben over je wensen en verwachtingen. Maar hierbij geven we je alvast een idee:

 • 1-10 dagen werk: voor relatief kleine, afgelijnde webtoepassingen
 • 10-25 dagen werk: voor web- en databasetoepassingen; eenvoudige b2b-besteltoepassingen en databanken
 • 25 - 50 dagen werk: voor uitgebreidere databank toepassingen, e-commerce voor b2b, webtoepassingen gekoppeld aan een boekhoudsysteem
 • 50 - 200 dagen werk: voor zeer uitgebreide e-commercetoepassingen, uitgebreide databanken en crm- en ERP-toepassingen

De dagprijs varieert van € 600 à 800, afhankelijk van de functies die meewerken aan je webapplicatie.


Een offerte aanvragen voor jouw webapplicatie op maat?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We leggen je graag uit hoe we werken en luisteren naar jouw behoeften en budgettaire wensen.

Neem contact op voor meer info