Webapps

Analyz-it analyseert, ontwikkelt en ondersteunt apps die op eender welke smartphone of tablet werken!

Traditonele app of webapp? 

Een traditionele app - ook wel native app genoemd - is een klein programma dat geïnstalleerd wordt op je smartphone en dat je moet downloaden van de App Store, Google Play Store of Windows Marketplace. Dus afhankelijk van het type smartphone of tablet dat je bezit, is er een ander programma nodig.

Als je als bedrijf of organisatie een app wil laten ontwikkelen is dat een nadeel: je moet immers voor 3 platformen software laten ontwikkelen, en dat is kostelijk.

Niet met de Analyz-it Webapps! Webapps zijn toepassingen die op je smartphone kunnen draaien zonder dat er bijkomende software moet geïnstalleerd worden. Een webapp kan dus op eender welke smartphone gebruikt worden.

Kan alles via een webapp?

Niet alles, wel heel véél! Een traditionele app kan communiceren met specifieke hardware op je smartphone zoals de gradenmeter van het toestel. En traditionele app kan ook werken zonder dat er internet beschikbaar is (vb. in een vliegtuig).

In alle andere gevallen volstaat het om een webapp te laten ontwikkelen. Dus 1 investering om op alle smartphones en tablets te werken. Onze webapps kunnen vrijwel altijd een geschikte oplossing bieden!

Enkele voorbeelden van webapps die we reeds bouwden:

De volledige logistieke afhandeling in een eenvoudige webapp

De chauffeurs van Aspec kunnen met enkele vingerbewegingen alle leveradminstratie verwerken. Dit versnelt voor Aspec het leveringsproces.
Bekijk deze realisatie »

Aspec mobile app

 

 • Een app om barcodes te scannen
  Bekijk deze realisatie »
 • Een meldingsapp voor Kot Leuven om vragen en meldingen vlot te kunnen doorgeven, oplossen en rapporteren.
  Bekijk deze realisatie »
 • Een beursapp voor Oresto Food Partners om gericht beursbezoekers tot een stand leiden en om te rapporteren wie welk stand bezocht heeft of deelgenomen heeft aan een actie. 
  Bekijk deze realisatie »
 • Degustatieapp voor La Buena Vida zodat de bezoekers van de degustatiedagen hun favoriete wijn direct kunnen beoordelen.
  Bekijk deze realisatie »

Lijkt een webapp ook voor jouw business interessant?

 

Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.