Waarom kiezen voor Analyz-it om je webapps te laten ontwikkelen?

 • We hebben tonnen ervaring

  Analyz-it startte met webapps ontwikkelen in 2002. Ondertussen hebben we al meer dan duizend projecten gedaan! Met tal van tevreden klanten als resultaat. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons vaste, gespecialiseerde team van webappontwikkelaars hebben we een projectaanpak uitgebouwd die telkens opnieuw tot een succesvol eindresultaat leidt.

 • We pakken je project persoonlijk aan

  Bij Analyz-it zitten alle mensen die jouw webapp ontwikkelen onder één dak. Je maakt kennis met onze salesmanager, onze projectleider, de ontwikkelaars die aan jouw webapp werken én de supportdienst. Met ons hechte team van tien experts kunnen we een persoonlijke aanpak garanderen.

 • We bieden jou een team van experts

  Met z’n tienen hebben we alle vaardigheden in huis om jouw webapps op maat succesvol te ontwikkelen. Ons team telt een analist, een graficus, programmeurs, testers, trainers en een supportteam. Samen scharen we ons achter jouw project. Bij Analyz-it kiezen we er bewust voor om geen outsourcing te doen naar lageloonlanden. We werken vanuit ons kantoor in Hasselt en je kunt ons tijdens de kantooruren altijd een bezoekje brengen.

 • We gaan voor gebruiksvriendelijke toptechnologie

  We programmeren op een uiterst betrouwbaar platform: Microsoft ASP.NET en Microsoft SQL Server. Alle toepassingen brengen we bij voorkeur onder in het datacenter van Microsoft Azure. We kiezen dus voor toptechnologie, maar gaan tegelijk resoluut voor gebruiksvriendelijkheid. Onze mensen programmeren je webapp in elke fase met menselijke gebruikers in het achterhoofd.

 • We laten je niet in de steek

  Is je webapp ontwikkeld en gelanceerd? Dan kun je uiteraard op ons blijven rekenen. Wist je dat we voor zowat 95% van onze klanten ook een hosting in de cloud voorzien? Ook voor uitbreidingen en technische support keren bijna alle klanten naar ons terug. Onze mensen blijven dus voor je klaarstaan.


Meer weten over webapps ontwikkelen?

Wil je ontdekken wat Analyz-it voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op voor meer info