Als ondernemer ben je steeds bezig met het naar buiten brengen van je bedrijf. Hoe trek ik nieuwe klanten aan? Hoe krijg ik mijn product of mijn dienst bekend bij het grote publiek? Hoe informeer ik mijn doelgroep het best? Vele vragen waarop reclame vaak het antwoord is.

Iedereen kent de traditionele reclame, zoals advertenties via televisie, radio of een magazine. Deze manieren van adverteren hebben zo hun gebreken, met als grootste gebrek, dat hun bereik moeilijk meetbaar is. Het is moeilijk om te achterhalen wie juist jouw advertenties heeft bekeken en welke actie die persoon heeft uitgevoerd. Met reclame op Google en het internet in het algemeen is dit helemaal anders. Alles is meetbaar!

Reclame op Google? Zeg maar Google AdWords

Advertenties die renderen, dat wil toch elke onderneming? Om dat waar te maken is reclame op Google, beter bekend als Google AdWords, de ideale methode. Waarom? Omdat je met advertenties via Google AdWords alles tot in de puntjes kan opvolgen en meten.

Hoe werkt reclame op Google?

De advertenties van Google vind je bovenaan de zoekresultaten van Google. Als een potentiële klant een zoekopdracht uitvoert die relevant is voor jouw onderneming, zullen jouw advertenties bovenaan in Google verschijnen. Dit garandeert dat enkel personen met een behoefte je advertenties te zien krijgen.

Daarbovenop werkt Google AdWords volgens een kost-per-klik systeem. Dit wil zeggen dat je enkel zal betalen als een bezoeker effectief op je advertentie heeft geklikt. Zo trek je nieuwe geïnteresseerde klanten aan dankzij reclame op Google.

Waarom de hulp van Analyz-it inschakelen?

  • Analyz-it zorgt dat de juiste personen je advertenties te zien krijgen, zo brengt elke euro die je investeert ook daadwerkelijk op.
  • Je kiest zelf het budget dat je investeert in je campagne, dit kan al vanaf 5 euro per dag.
  • Bij Analyz-it is er geen sprake van een abonnementsformule. Heb je even voldoende klanten? Dan kan je de advertenties zonder problemen onderbreken.
  • Wij zijn officieel erkend als Google AdWords Partner. Elk jaar leggen de Analyz-it marketeers verplicht een examen af bij Google om te bewijzen dat we de juiste kennis en vaardigheden bezitten.
  • We werken momenteel aan meer dan 100 campagnes. Enkele van onze tevreden klanten zijn:

Start nu met reclame op Google!

Kan je niet wachten om met Google AdWords te beginnen? Contacteer ons dan via contact@analyz-it.be of bel +32(0) 11 74 36 76.