De digital marketeers van Analyz-it zijn elk jaar trotse Google partners!
Waarom is het belangrijk om Google partner te zijn? 
In dit artikel kom je te weten waarom het Google partnership een meerwaarde biedt voor onze klanten en marketeers.

Ik wil marketing op maat!

Voordeel voor onze klanten

Door het Google partnership hebben we de kennis om klanten goed te doen scoren op Google. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten vindbaar zijn in het zoeknetwerk. Zowel via SEO (Search Engine Optimization) als SEA (Search Engine Advertising). 
Als resultaat: meer websitebezoekers en een stijgende vraag naar de producten /diensten van de klant. Rekening houdend met het budget en marges van de klant, maximaliseren we het rendement uit de Google campagnes!


Maatwerk = kennis

Met de verscheidenheid aan tools die Google aanbiedt, zijn er meerdere mogelijkheden om Google Ads campagnes te voeren. Onze marketeers zijn gespecialiseerd in het kiezen van de juiste tools en het correct interpreteren van Google Ads resultaten. Door deze aanpak op maat stijgt het rendement van de campagnes.

Meer over Google SEA tools


Jaarlijkse heropfrissing

Google zorgt ervoor dat hun partners de kennis goed onder de knie hebben. Zo wordt er jaarlijks van de partners verwacht dat ze hun certificaten opnieuw behalen. Door examens af te leggen en de certificaten te hernieuwen, bewijzen onze medewerkers aan Google dat ze nog steeds voldoende kennis hebben over de materie.


Evoluerende marketingoplossingen

Het marketinglandschap staat nooit stil. Dagelijks komen er artikels uit die nieuwe features aanhalen of suggesties geven over nieuwe marketinginzichten. Ook Google blijft constant evolueren en brengt  nieuwe marketingtools uit om de markt nog beter te targeten. Ons marketingteam zit bovenop deze nieuwe trends. Zo bieden we onze klanten een service die gebruik maakt van nieuwste opportuniteiten!

Starten met online marketing?

 

Neem gerust contact op of bel ons op via +32(0)11 743 676 voor een vrijblijvend voorstel. We analyseren je huidige site en inspanningen, en stellen vervolgens gerichte acties en een online marketingmix voor. Naar contact »