Voor het vierde jaar op rij neemt Jan Van Orshoven, zaakvoerder van Analyz-it, het peterschap van de
e-commerce sessies op zich. Via het OndernemersForum van UNIZO zal hij gedurende 10 sessies zijn kennis over e-commerce delen met collega-ondernemers die online zaken willen doen.

Alle aspecten komen aan bod    

Gedurende 10 sessies - één maandagavond per maand - komen alle aspecten van e-commerce aan bod. Je krijgt doelgerichte sessies over het optimaliseren van je webshop en je leert er hoe je e-marketing optimaal kan inzetten voor je onderneming. Van online adverteren en verkoop via sociale media tot de financiële en juridische aspecten.

Voor wie?

Deze sessies zijn gericht op gedreven ondernemers die willen starten met e-commerce òf ondernemers die pas gestart zijn met de verkoop via internet.

Leerrijke ervaringen uitwisselen

Voor Jan Van Orshoven is het vierde peterschap een zeer leuke herkenning. "Door ervaringen en expertise uit te wisselen, word je zelf nog beter in je vak. Het OndernemersForum is dan ook de perfecte locatie om andere ondernemersprofielen te leren kennen. Van de detailhandelaar tot de ervaren marketeer. Door samen te mogen werken met deze profielen kan ik de services van Analyz-it nog beter afstemmen op onze verschillende doelgroepen."

Interesse om deel te nemen?

In het OndernemersForum van 2014 geeft UNIZO je de mogelijkheid om 10 avonden te leren van experts en ervaringen uit te wisselen met anderen.