Frederik

Hoi! Frederik hier. Het is via de vacature die Analyz-it op Facebook heeft geplaatst dat ik in contact ben gekomen met het bedrijf. Sinds mijn start bij Analyz-it heb ik al veel mogen proeven van de online marketingwereld. Als persoon zie ik mezelf als iemand die positief naar de wereld kijkt en in alles een kans ziet. Als er iets bedacht moet worden, heb ik altijd wel een ideetje klaar.

 
 

Karen

Hallo! Ik ben Karen, een creatief persoon en gefascineerd door wat een specifieke doelgroep wenst en nodig heeft. Ik denk graag out of the box en een keer dat ik nieuwsgierig word, ben ik niet meer te stoppen. Ik ben geïntrigeerd door sociale media en naar wat het aan het evolueren is. Mijn doel in het leven is te doen waar ik van hou. Elke dag door de werkdeur stappen met een brede lach en een positieve attitude.

 

Wat gaan wij voor jou betekenen?

Als marketingteam samen met Geertrui en Jan ondersteunen we je in al je online activiteiten. Wij zorgen ervoor dat je bedrijf gevonden wordt en meer omzet maakt, ook op lange termijn! Wij gebruiken daar verschillende tools voor. Zo zijn wij gespecialiseerd in Search Engine Advertising, Search Engine Optimization, Social Media Marketing en E-mailmarketing.

Waar kan je ons vinden?

 

Wij stellen voor: Analyz-it

Welkom!

Neem de lift! 
Of verkies je liever de trap?
   
   
Kom binnen, kom binnen om een nieuwe online campagne te beginnen!
 
 
Ook de developers zijn druk aan het programmeren!
 
Op de achtergrond is Jan ijverig zijn e-mails aan het beantwoorden.
 
 
Hier zie je het pareltje van het gebouw, de vergaderzaal. Waar de ideeën los komen. 
Heb je zin in een lekker kopje koffie? In onze keuken hebben wij het beste gerief!
 
 
Nu is het hier rustig maar elke middag om half één zit het hele team hier gezellig te eten.

Tot binnenkort!