Analyz-it, het online marketingbureau in hartje Limburg

Marketing wordt volgens het alom bekende Wikipedia omschreven als “alle activiteiten die een bedrijf uitvoert om de verkoop van producten te bevorderen”. Dit is misschien niet de meest romantische omschrijving van het woord marketing, maar vat wel goed samen wat wij voor jou kunnen betekenen.

Bij ons is online marketing, niet iets dat voor meer kosten in je onderneming zorgt. Neen, Analyz-it garandeert je meer omzet tegen een rendabele investering, waarmee jij tevreden bent Hoe maken we deze straffe beloftes waar?

The Lead Machine, die vind je in Limburg

Elke marketingcampagne die Analyz-it opstart heeft als hoofddoel om op een rendabele manier leads te genereren. Om dit te verzekeren, kan Analyz-it twee dingen voor je betekenen.
  • Je kan ervoor zorgen dat je zo veel mogelijk personen bereikt, om je aantal websitebezoekers flink op te krikken.
  • Oftewel optimaliseren we jouw website zodat meer websitebezoekers effectief klant worden.

Je moet echter geen keuze maken tussen de twee strategieën. Een combinatie van de twee is al vaak een sleutel tot succes gebleken. Analyz-it is als het ware een lead machine. Jij investeert met je onderneming in ons en wij presenteren je, elke maand weer, leads op een dienblaadje.

Waarom online marketing?

Als we bij Analyz-it spreken over online marketing hebben wij het over deze 4 grote media:

search engine advertising search engine optimization
social media marketing e-mailmarketing

Om succesvol nieuwe klanten aan te trekken is het niet aangeraden om je toe te spitsen op één van de vier kanalen. De juiste formule voor lead generatie ligt in het juist inzetten en afstellen van elk online marketing kanaal.

Online marketing heeft vele voordelen ten opzichte van zijn toch wel verouderde voorganger "traditionele marketing":

  • Alles wat je uitvoert met online marketing is perfect meetbaar.
  • Je betaalt pas als er iemand op je advertentie heeft geklikt.
  • Je kan de advertenties richten naar jouw doelgroep met specifieke interesses. Stel dat je: mannen uit Limburg ouder dan 55 jaar die geïnteresseerd zijn in technologie wil bereiken, dan is dat met online marketing geen enkel probleem.
  • Personen die via Google op zoek gaan naar een product of dienst, hebben een aankoopbehoefte. Als je er dan voor zorgt dat jouw onderneming in het oog springt, is de kans groot dat hij/ zij bij jou een aankoop zal doen.

Nieuwe klanten aantrekken en persoonlijker communiceren met je bestaande klanten?

Vertrouw op de ervaring en expertise van Analyz-it. Contacteer ons voor meer informatie of maak meteen een afspraak op het e-mailadres contact@analyz-it.be.