Het elk jaar beter doen, dat is ons doel!

Klanten die al een tijdje vertrouwen op de expertise van Analyz-it, die weten dat we graag resultaat gericht werken. In deze realisatie leggen we, voor ramen & deuren expert BEVA PLUS, het eerste kwartaal van 2022 naast dat van 2023.

Aantal conversies 1ste kwartaal 2022 vs. 2023

Een conversie is in het geval van BEVA PLUS een websitebezoeker die een contact- of offerteaanvraag invult. Deze grafiek toont duidelijk dat we maand na maand meer aanvragen genereren voor BEVA PLUS t.o.v. het voorgaande jaar.

Update semester 1 2023

Conversiepercentage 1ste kwartaal 2022 vs. 2023

Het aantal conversies zegt niet altijd alles, omdat een abrupte budgetverhoging ook tot meer conversies kan leiden. Daarom evalueren we ook steeds het conversiepercentage om zo aan te tonen dat we met onze inspanningen het budget steeds beter laten renderen. Zoals je ziet, presteren we ook hier maand na maand beter.

Update Q2 + Q3 2023

Wil jij ook elk jaar groeien met je bedrijf en meer rendement uit je digitale inspanningen halen? Neem dan contact op met Analyz-it.

Je kan ons steeds een e-mail sturen of ons telefonisch bereiken via 011 74 36 76. Je kan natuurlijk ook altijd ons contactformulier invullen.