Dierenartsen kunnen via een elektronisch bestelsysteem hun orders plaatsen en opvolgen.
De oude versie van dit systeem was dringend aan vernieuwing toe. Analyz-it werd geselecteerd om de nieuwe B2B e-commerce toepassing te analyseren & ontwikkelen.

NetOrder is een in ASP.NET ontwikkelde webapplicatie, voorzien van een directe koppeling naar het AS/400 ERP systeem van Verdifarm. Het systeem zal tevens koppelen met diverse praktijkbeheerpaketten voor het inlezen van leveringsinformatie.

Georges Hales
Directeur
Val d'Hony Verdifarm (A Henry Schein Company)

12 december 2012

Georges Hales getuigt:

Betrouwbare partner

De webshop is nog altijd up-to-date en heel stabiel. Bovendien is onze algemene ervaring met Analyz-it zeer goed. Al jaren is Analyz-it voor ons een professionele en betrouwbare partner … toch wel een zeldzaamheid in de IT-wereld. Met dit project hebben ze opnieuw bevestigd dat we op alle vlakken op hen kunnen rekenen. Ze hebben een mooie teamprestatie geleverd. Het was soms avond- en zelfs weekendwerk, maar het eindresultaat mag zeker een succes genoemd worden!


 

Georges Hales
Directeur
Val d'Hony Verdifarm (A Henry Schein Company)

3 januari 2009

Georges Hales getuigt:

Er komen gemiddeld 600 orders per dag binnen

Val d’Hony-Verdifarm is oorspronkelijk een familiebedrijf dat dierengeneesmiddelen verdeelt aan dierenartsenpraktijken. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een flinke groei gekend en heeft een zakencijfer van nabij de € 70.000.000.

Geneesmiddelen zijn onderhevig aan korte leveringstijden. Vandaar staat de telefoon in ons callcenter vaak roodgloeiend om alle bestellingen te noteren in ons AS400 ERP systeem. We hebben eerder in 1998 een bestelinterface laten bouwen door een andere firma, maar anno 2005 werden de support en licenties te duur. Daarop hebben we beslist om een ander systeem te laten ontwikkelen.

Onze keuze is op Analyz-it gevallen omwille van volgende redenen:

  • Een zeer goede vertrouwensrelatie vanaf de eerste meeting: ze stelden de juiste vragen en begrepen snel onze processen.
  • We werden verwittigd van alle mogelijke valkuilen doorheen het project.. In tegenstelling tot sommige bedrijven die het maximale willen verkopen, gaf Analyz-it objectief advies.
  • Bij Analyz-it kregen we steeds dezelfde personen in het project. In tegenstelling tot grotere bedrijven die meer verloop hebben, kregen we bij hen steeds de juiste persoon voor ons.

Verder speelde het budget ook een grote rol. We hadden eerder een minder positieve ervaring opgelopen in een Nederlands zusterbedrijf van ons. Echter bij Analyz-it was dat anders: zij boden ons voor 1/5de van de prijs een performantere oplossing.

Toen we een jaar online waren, was ons objectief voor 3 jaar al bijna bereikt. We wilden 50% van onze bestellingen online verwerken tegen 2010. Na 1 jaar werd al 47% van de bestellingen via Netorder geplaatst! En ondertussen komen er gemiddeld 600 orders per dag binnen zonder dat er iets gewijzigd is in de performantie van de besteltoepassing. Dat bewijst ook dat de technologie en programmeurs binnen Analyz-it van een goed niveau zijn.

Conclusie:

Dank zij hun inzet, kritische geest en goede communicatie hebben we Netorder tot een succesverhaal gemaakt met als resultaat het beste e-commerce platform in onze sector!


Ook een e-commerce applicatie op maat van je bedrijf nodig?

Neem contact op voor meer info