Een tijdje geleden maakte Willy Naessens Swimming Pools gebruik van ons aanbod om gratis hun onlineadvertentiecampagnes te analyseren. En wat bleek? Er waren heel wat mogelijkheden om nog veel beter te scoren in Google. Dus deden wij hen een voorstel om hun Google AdWords-campagnes (SEA), Google Shopping en remarketing voor onze rekening te nemen. En daar gingen ze graag op in. We willen je dan ook niet onthouden hoe tevreden ze bij Willy Naessens Swimming Pools zijn over onze samenwerking.

Budget gehalveerd, evenveel resultaat

wij wilden met de helft van het budget evenveel resultaat. Dat leek op het eerste gezicht een 'mission impossible' … maar Analyz-it is erin geslaagd!”

“Bij Analyz-it weten ze van aanpakken. Ze hebben heel veel kennis van onlinemarketingcampagnes. Het bewijs? Hun analyse van onze advertentiecampagnes bracht een aantal verbeterpunten aan het licht die ze voor ons hebben doorgevoerd. Sterker nog, wij hadden een strak budgettair plan opgesteld en wilden met de helft van het budget evenveel resultaat. Dat leek op het eerste gezicht een 'mission impossible' … maar Analyz-it is erin geslaagd!”

Meer aanvragen, meer verkoop via Google AdWords-campagne

“Het aantal onlineaanvragen om zwembaden te bouwen is toegenomen en de verkoop via onze webshop is licht gestegen. Wij zijn tot nog toe dus heel tevreden over de samenwerking en bekijken hoe we die nog verder kunnen uitbreiden.”

Google Adwords voor Willy Naessens

Wil jij ook meer halen uit je Google AdWords-campagnes?

Neem dan zeker contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.