Net zoals bij een gewone winkel, is het kiezen van de juiste online marketing voor je webwinkel uiterst belangrijk. Maar hoe kan je je webshop dan nóg meer in het oog laten springen? Met Google Shopping !

Je kent het misschien al: Wanneer je een product zoekt via Google, krijg je vaak aan de rechter kant een aantal shopsuggesties in beeld. Deze advertenties zijn uiterst interessant omdat beelden altijd meer zeggen dan woorden. Om hier te mogen pronken als webshop kan je dus investeren in Google Shopping.

Helpshop was terecht geïnteresseerd in deze advertenties. Toch betekende de implementatie van Google Shopping een uitdaging te zijn, aangezien het verboden is om reclame te maken voor medicijnen in Google Shopping. Gelukkig is Helpshop niet alleen gespecialiseerd in het aanbieden van medicijnen, maar hebben zij ook een groot assortiment aan voedingssupplementen, cosmetica, medische kousen, bandages en zo veel meer. Onze programmeurs hebben ervoor gezorgd dat enkele de toegestane categorieën opgenomen werden in het Google Shopping aanbod.

Voor elke euro die Helpshop investeerde in Google Shopping kregen zij 2 euro terug.

Na het programmeren van deze opdracht, was het mogelijk voor Helpshop om te investeren in een Google Shopping-campagne. Deze investering blijkt tot vandaag de dag succesvol te zijn. Voor elke euro die Helpshop investeerde in Google Shopping kregen zij 2 euro terug.

Google Shopping voor Helpshop

Lijkt Google Shopping iets voor jouw bedrijf of jouw webshop?

Neem contact op voor meer info