Een kapperszaak heeft op regelmatige basis nood aan nieuwe verzorgingsproducten. Om het uitgebreid gamma aan te bevelen bij hun klanten, gaat Deferm Haircosmetics nog graag persoonlijk op bezoek. Een bestelsysteem dat mee op de baan kan, is dan ook een grote meerwaarde.

Een mobiele bestelapplicatie

De applicaties die Analyz-it ontwerpt zijn volledig webgebaseerd, wat wil zeggen dat de applicaties altijd, overal en door iedereen (mits de juiste login gegevens) kunnen gebruikt worden. De vertegenwoordiger kan dus met een tablet tot aan de kapperszaken gaan om dan rechtstreeks een bestelling af te nemen.

Een zelf aanpasbare applicatie

De artikels in het bestelsysteem kunnen zelf aangemaakt worden door Deferm Haircosmetics en verrijkt worden met: een uitgebreide omschrijving, een eenheidsprijs, een specifieke klantenprijs, de leverancier van het product, het BTW tarief, in welke gamma het product thuishoort, voor welke toepassing het product dient en tot slot het merk van het product. Dit is uiterst nuttig, aangezien ze op deze manier autonoom hun productcatalogus up-to-date kunnen houden, zonder Analyz-it daarvoor in te schakelen.

Realtime bestelingen verwerken

Eénmaal de verkoper een bestelling aanmaakt, wordt er eerst gevraagd om een klant te kiezen. Als deze geselecteerd is, wordt er een uitgebreide productlijst weergegeven, waaruit de vertegenwoordiger kan kiezen. Ter ondersteuning van het bestelproces, kan de verkoper voor elke klant de bestelhistoriek erbij nemen.

Als het winkelmandje van de klant gevuld is, plaatst de vertegenwoordiger realtime een bestelling, die automatisch gesynchroniseerd wordt met hun boekhoudpakket. Dit spaart Deferm Haircosmetics een heleboel papierwerk en tijd (en dus ook kosten) uit met deze webapplicatie.


Ook een realtime bestelsysteem op maat van jouw onderneming?

Neem dan contact voor meer info.