Helpshop is een online apotheek die specifiek is ontworpen, zodat iedereen ermee aan de slag kan. Ook de oudere generaties hebben we niet over het hoofd gezien. De missie van de webshop is eenvoudig: Het aanbieden van medische producten voor iedereen via een betrouwbare en gebruiksvriendelijke digitale omgeving.

Gebruiksvriendelijk design

Om dit gebruiksgemak extra te onderstrepen hebben we het design van de Helpshop webshop ook afgestemd op de oudere doelgroep. Grote, heldere lettertypen en afbeeldingen zorgen ervoor dat de gebruikers alles moeiteloos kunnen lezen en zien, zonder gedoe. De eenvoudige navigatie zorgt ervoor dat iedereen alles snel vindt, zonder verdwaald te raken.

Sneller zoeken

De zoektocht naar de juiste medische producten hebben we nog verder vereenvoudigd met een krachtige zoekfunctie en uitgebreide filtermogelijkheden. Zoek naar specifieke producten, filter op categorieën, en je vindt binnen enkele tiendes van seconden alles wat je nodig hebt. Maar dat is nog niet alles. Het Medisch A-Z biedt de mogelijkheid om te navigeren op basis van aandoeningen of kwalen, zodat je snel de juiste producten vindt die bij jouw behoeften passen.

Apothekers advies op maat

En laten we het Apothekersadvies niet vergeten. De apotheker Stefan Meekers kan bij elke categorie zelf de aanbevolen producten beheren, om zo de meest passende producten in de kijker te zetten. Dit is de digitale variant van het advies dat je zou krijgen tijdens een bezoek aan een fysieke apotheek. Op die manier zetten we het welzijn van de gebruikers voorop, waardoor de beste keuzes kunnen gemaakt worden voor hun gezondheid en comfort.

Kortom, Helpshop is meer dan een online apotheek, het is een vertrouwde partner in gezondheid.


Wil je ook een webshop laten ontwikkelen op maat van jouw doelgroep?

 

Neem gerust contact op of bel ons op via +32(0)11 743 676 voor een vrijblijvend gesprek.Naar contact »