De oude website was dringend aan vernieuwing toe aangezien het design verouderd was en de website niet mobielvriendelijk was. 

Het was voor Qarad belangrijk dat klanten sneller de diensten konden raadplegen en dat men via een nieuwssegment meteen de nodige informatie kon vinden. Dit alles om mensen vlotter te converteren van surfer naar klant.

De nieuwe website heeft een frisse uitstraling en is perfect te raadplegen op elk mobiel apparaat. Er werd op de homepagina gekozen voor een duidelijke en gebruiksvriendelijke navigatie; klanten kunnen de nodige informatie via het hoofdmenu of via de grafische navigatie op de homepagina raadplegen. Onderaan in de footer werd er ook gekozen voor 'quicklinks' die ervoor zorgen dat klanten hun weg naar de belangrijkste pagina's terugvinden. 

Maatwerk

Om hun klanten nog beter te kunnen bedienen, koos Qarad ervoor om een op maat gemaakte inschrijfmodule te laten maken. Door middel van deze inschrijfmodule kunnen de klanten van Qarad zichzelf inschrijven voor een training naar keuze en meteen betalen.


Ook een professionele website op maat?

Neem vrijblijvend contact op!