Analyz-it ontwierp voor Luyten Interior Contractors een nieuwe website en mocht ervaren hoe belangrijk vakmanschap voor hen is. De website werd gebouwd met:

  • Standaard CMS-systeem
  • Realisatiemodule op maat
  • Nieuwsmodule
  • Sociale Media module
  • Responsive design

Klant aan het woord

Bert Luyten, zaakvoerder van Luyten Interior Contractors.

"De eerste stap in elk Analyz-it-project is een uitgebreid gesprek met de klant. Met gerichte vragen achterhaalt Analyz-it wat de klant precies nodig heeft en verwacht. Een beproefde succesformule, zo blijkt. Zaakvoerder Bert Luyten: “De samenwerking liep vanaf dag één vlot. Al tijdens het intakegesprek had ik een heel positieve indruk. Geertrui en Jan zijn erin geslaagd om de juiste informatie uit mijn input te filteren. Het eerste design dat ze me voorstelden, was dan ook meteen raak."

Met gerichte vragen achterhaalt Analyz-it wat de klant precies nodig heeft en verwacht. Een beproefde succesformule

Positief gevoel

"Bert had niet zoveel affiniteit met de IT-sector. Ervaringen uit het verleden maakten dat hij een beetje gereserveerd in het project stapte. Maar van terughoudendheid is nu geen sprake meer. Bij Analyz-it vond hij precies wat hij zocht: “De IT-sector is voor mij altijd een vage wereld geweest. Met toch wel wat ontgoochelingen. De samenwerking met Analyz-it heeft dat veranderd. Ik houd een aangenaam gevoel over aan ons project. Analyz-it kwam al zijn beloftes na, van design en opvolging tot service. Het was voor mij de eerste keer dat de samenwerking met een IT-bedrijf zo vlekkeloos verliep."

Een professionele website laten bouwen?

Neem contact op voor meer info