Dankzij de door ons ontwikkelde E-labeling services, kunnen medische klanten hun bijsluiters opladen in een online databank. Dat maakt heel wat kostenbesparingen mogelijk zoals: besparing op papier en drukkosten, leverkost van het product verlagen (gewicht), verkleinen van de verpakking, etc.

De online databank met alle nodige informatie komt tot stand doordat de fabrikanten van medische producten zelf hun bijsluiters kunnen opladen en beheren in meer dan 30 verschillende talen. Dit systeem leidt tot heel wat kostenbesparingen. Dit is zo succesvol dat de giganten van de medische wereld (Stryker, Zimmer, Königsee Implantate, etc.) kwamen aankloppen bij Qarad om een E-Labeling Service op maat van hun wensen te ontwikkelen. Een project waar Analyz-it maar al te graag zijn tanden in zet.

Alvorens het project aan te pakken, hebben we onze eigen manier van werken bijgestuurd. In de medische sector zijn er een tal van richtlijnen die je als developer moet volgen bij het ontwikkelen van zo een project. Samen met Highpoint Solutions en Qarad hebben we een kwaliteitssysteem uitgewerkt dat ervoor zorgt dat we software ontwikkelen volgens de procedures die gangbaar zijn in de medische sector.

In samenspraak met Qarad dachten we mee na over hoe we het project gingen aanpakken. Directe communicatie met Qarad, maar ook met hun klanten, stelde ons in staat om tot de kern van hun behoeftes te komen. Call conferences naar de andere kant van de wereld, waren dan ook de normaalste zaak tijdens deze fase van de ontwikkeling. Eenmaal we wisten wat de wensen waren, konden we oplossingsgericht te werk gaan om alle taken uit te voeren, en dat hebben we tot een goed einde gebracht, zo lezen we in de quote van één van Qarad's klanten:

Everyone is excited to see and use our eIFU website! You and the rest of your team have been wonderful to work with and I am very happy with the results.

Qarad E-labeling services

Optimaliseer jouw dienstverlening

Wil je ook software aanbieden als een service (saas) aan je klanten? Neem dan meteen contact op met Analyz-it en ontdek welke mogelijkheden er zijn.