Toen de zaakvoerders op zoek gingen naar een partner om hun nieuwe website te laten maken, zochten zij naar een bedrijf met een even professionele én persoonlijke aanpak als zijzelf. En die vonden ze bij Analyz-it!

Website laten maken door een betrouwbare partner

Kim Vandewalle, een van de vijf zaakvoerders van BPG Accountants & Belastingconsulenten:

“Een website laten maken klinkt eenvoudiger dan het is. Het is een vakgebied waar niemand van ons in thuis is. Een betrouwbare partner vinden, was voor ons dan ook een prioriteit. We hoorden overal wat rond en de naam Analyz-it viel een aantal keren. Een goed teken! De eerste afspraak met Jan en Karen bevestigde dat gevoel: ze namen uitgebreid de tijd om te luisteren naar onze verwachtingen en stelden concrete vragen. Een vlot en aangenaam gesprek.”

In mensentaal uitgelegd en begeleid

“We kozen dan ook vol vertrouwen voor Analyz-it. We brieften hen dat we een frisse website wilden, grafisch sterk en niet te veel tekst. Al van bij het eerste ontwerp had het team van Analyz-it onze stijl beet. Projectleidster Karen slaagde erin om ons gedurende het hele proces in mensentaal te begeleiden. Heel fijn, want we zijn accountants, geen IT’ers. Geen moeite was te veel. Zo hebben we toch wel geregeld aanpassingen gevraagd, en die gebeurden altijd met de glimlach. Geen discussies, geen extra kosten. Een zeer vlotte samenwerking!”

Verwachtingen ingelost

“Analyz-it gaf ons tijdens het proces ook heel wat nuttige tips over de structuur van de website. Samen groeiden we naar het eindproduct. Onze website is nu volledig naar onze verwachtingen. Ook het cms, de zogenaamde ‘achterkant’ van de website, is gebruiksvriendelijk. We kunnen zelf heel gemakkelijk teksten aanpassen of toevoegen.

Kortom: onze samenwerking met Analyz-it was een positieve ervaring. Ik kan hun diensten dan ook zeker aan iedereen aanbevelen."


Ook een professionele website op maat?

Aarzel dan niet en contacteer ons!