Bij een website voor dokters is het belangrijk dat patiënten meteen vinden waar ze naar op zoek zijn. De juiste informatie moet goed bereikbaar zijn en de patiënt moet snel een afspraak kunnen maken. En dit op ieder apparaat, van desktop tot mobiel en tablet. Er werd dan ook gekozen voor een responsive design. Op de home pagina werd er gewerkt met tags die klikbaar zijn en je meteen naar de juiste informatieve pagina brengen.

Op de home pagina werd er gewerkt met tags die klikbaar zijn en je meteen naar de juiste informatieve pagina brengen.

Routegegevens

Omdat patiënten vaak gehaast zijn, werd er gekozen voor meerdere herhalingen van het praktijkadres. Zo kan je de adresgegevens in het menu onder 'contact' terugvinden maar ook onderaan én bovenaan de website. Bovendien is het adres bovenaan de website klikbaar en wordt de patiënt meteen naar de website van Google Maps geleid om zo de route naar de praktijk in kaart te brengen.

Raadplegingen

Een website voor dokters dient niet enkel mooi te ogen, maar vooral praktisch te zijn. Zo zijn er op de website meerdere knoppen beschikbaar om een online afspraak te maken. De knoppen leiden je meteen naar de online agenda waar je snel en eenvoudig een afspraak kan maken.

Design

Het design van een website voor dokters moet betrouwbaar en professioneel zijn. Er werd hier gekozen voor een simpel, strak en licht ontwerp met een mooie foto. Naast de groene kleur van het logo werd er ook gekozen voor blauw als accentkleur.


Ook een professionele website op maat?

Aarzel dan niet en contacteer ons