De vorige website van schoonheidssalon Beautyconsult deed al meer dan 8 jaren dienst. Technisch gezien was het CMS-systeem van de website nog steeds op orde en ook Google vond de weg naar de oude website nog vlot.

Op grafisch gebied voldeed de website echter niet meer aan de voorwaarden anno 2017. De huisstijl van de website kwam niet meer volledig overeen met de realiteit en ook de trein van de mobiele apparaten werd grotendeels gemist.

Hoog tijd dus om de website een technische en grafische update te geven!

Grafische brainstorm

We kregen volgende criteria mee voor het design: de nieuwe website moet fris en elegant zijn en uiterst gebruiksvriendelijk zijn voor de surfer.

Het voorgestelde design werd gesmaakt en grafisch goedgekeurd na ronde 1.

Met dit in het achterhoofd selecteerden we zorgvuldig de must-haves voor de opmaak van de eerste grafische previews. Zo werd het assortiment van behandelingen gereduceerd van 6 naar 4 om een rustiger geheel te creëren en qua kleurgebruik gooiden we het vrijwel meteen over een andere boeg. We namen afscheid van de 'dark side' en kozen voor een frisse website met leuke en speelse kleurbanden en gekleurde accenten, zonder de rust in het geheel te verstoren. Het voorgestelde design werd gesmaakt en grafisch goedgekeurd na ronde 1.


Ook een professionele website op maat?

Aarzel dan niet en contacteer ons