Je website laten bouwen: onze aanpak

Wil je met een professionele website je bedrijf aan de wereld tonen en potentiële klanten overtuigen? Analyz-it bouwt voor jou in vijf stappen de website die jij voor ogen hebt:

 1. We luisteren naar je

  De basis voor je professionele website? Een goed gesprek. Want om de ideale website voor jou te kunnen bouwen, willen we weten waar jouw onderneming voor staat en wat je plannen, ambities en doelen zijn. Zo zorgen we ervoor dat jouw website je helpt om je doelstellingen te bereiken.

 2. We maken je design

  Weten we alles wat we moeten weten? Dan gaat onze grafisch vormgever aan het werk. Hij ontwerpt het design voor jouw website. En dat is work in progress. Zodra hij een ontwerp klaar heeft, toetsen wij dat bij je af. Ben je niet helemaal tevreden? Dan gaat onze grafisch vormgever met je feedback aan de slag. Een proces dat we herhalen tot het design helemaal aan je verwachtingen en wensen voldoet.

 3. We programmeren je website

  Na de grafische vormgeving is ons programmatieteam aan de beurt. Zij vertalen je design naar een ‘tastbare’ website die we op een tijdelijk webadres plaatsen. Zo kun je het ontwikkelingsproces van dichtbij volgen.

 4. We leren je om je website zelf te beheren

  Dankzij het contentmanagementsysteem (cms) van je website kun je heel gemakkelijk zelf de content voor je website invoeren en aanpassen. Om je vertrouwd te maken met ons cms, krijg je een opleiding waarin je onder meer leert om teksten en afbeeldingen in te voeren en te bewerken en links te leggen naar andere pagina’s. En maak je geen zorgen: omdat je website op een tijdelijk webadres staat, heb je alle tijd en ruimte om te experimenteren. We blijven bovendien stand-by om je te helpen.

 5. We zetten je website live

  Wanneer je website voorzien is van inhoud is het tijd voor de laatste stap, het online plaatsen van jouw website.

  Is je website klaar om aan de wereld te tonen? Dan zetten wij hem live en wensen je proficiat met je eigen professionele website. Heb je behoefte aan ondersteuning of advies? Dan blijft ons team voor je klaarstaan.

En wist je dat Analyz-it ook een eigen online marketing team heeft? Zij helpen je om meer bezoekers naar je site te krijgen en meer leads te genereren via search engine advertising, search engine optimization, social media marketing en e-mailmarketing.


Een website laten bouwen?

Wil je een website op maat laten bouwen of wil je meer weten over onze aanpak? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Neem contact op voor meer info