Hoog scoren in Google, waarom is dat zo belangrijk? Lees verder en ontdek wat de voordelen zijn voor jouw website of jouw webshop. 


Waarom zoekmachine optimalisatie?

Google is voor velen het instappunt van het internet. Via Google gaan mensen zoekopdrachten uitvoeren om zo tot de website te komen die een antwoord biedt op hun vraag en/of behoefte. Omdat iedereen weinig tijd heeft, beperkt 95% van alle Google gebruikers zich tot de eerste pagina bij het zoeken naar informatie. Heb je een website die niet op die eerste pagina staat, dan loop je al snel heel wat websitebezoekers mis. Wil je bijvoorbeeld offerte aanvragen via je website stimuleren of wil je meer opbrengst halen uit je webshop, dan moet je goed scoren in Google.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Om op die begeerde eerste pagina in Google te staan, moet jouw website of jouw webshop geoptimaliseerd zijn voor Google. Search Engine Optimization (SEO) is kort samengevat de kunst om je website te perfectioneren zodat je hoog scoort in Google. Er zijn een aantal zaken die je als niet kenner zelf kan uitvoeren.

Toch gaat het vaak om de technische websitestructuur die 100% in orde moet zijn. Een SEO-specialist weet precies welke aanpassingen er moeten gebeuren om op de eerste pagina in Google te staan.

Wat mag je verwachten van de SEO experten van Analyz-it?

Over zoekmachine optimalisatie is al veel gezegd en geschreven, maar het effectief waar maken, dat is andere koek. Om een website te optimaliseren, gaan onze SEO specialisten eerst onderzoeken waar het beter kan. En geloof me, het kan altijd beter. Hiervoor heeft Analyz-it twee oplossingen voor jou. Enerzijds een gratis SEO Scan en anderzijds een uitgebreide SEO Analyse.

1. Gratis SEO Scan

Ben je nieuwsgierig naar hoe je website momenteel scoort op de voornaamste zoekmachine parameters? Dan kan je bij Analyz-it een volkomen gratis SEO Scan aanvragen. Je krijgt met de gratis scan meer zicht op de mogelijkheden die er zijn voor jouw website / webshop.  

2. Uitgebreide SEO Analyse

Wil je de koe meteen bij de horens vatten en alles tot op het bot onderzoeken? Dan is een uitgebreide SEO Analyse iets voor jouw website. Met deze analyse krijg je duidelijk zicht op de prestaties van de meest impactvolle SEO-parameters en geven we je gericht advies om deze te verbeteren. Op die manier ziet je webdeveloper meteen wat hij/ zij moet uitvoeren om bovenaan in Google te staan. 

  • Vooraleer we aan de analyse beginnen, bezorg je ons een lijst van zoekwoorden waarop je wil scoren in Google. We onderzoeken dan hoe je momenteel in Google scoort voor deze zoekwoorden.
  • Daarna gaan we kijken hoe websitebezoekers zich gedragen op je website of je webshop.
  • Vervolgens geven we je een overzicht van alle mogelijke zoekwoorden die meer websitebezoekers aantrekken.
  • Hierna komt het belangrijkste deel van de SEO onderzoek, de technische analyse van de website. Hierin tonen we je waar de pijnpunten liggen en geven we gericht advies, zodat je webdeveloper meteen aan de slag kan.

Deze informatie krijg je in één overzichtelijk rapport dat uitvoerig en in een verstaanbare taal wordt toegelicht door onze SEO specialisten.


Wil je ook meer zichtbaarheid in Google?

Neem dan contact op met onze SEO specialisten. Je kan ons bereiken via contact@analyz-it.be, op het telefoonnummer +32 (0)11 74 36 76, of vul het contactformulier op deze pagina in. We zullen je vraag spoedig beantwoorden, zodat ook jij meer rendement uit je website/ webshop haalt.