Online marketing die rendeert. Daar gaan we bij Analyz-it voor. De voorbije jaren bouwden we een grote expertise en ervaring op in webdesign, SEA, SEO, e-mailmarketing en sociale media. Voor de bijbehorende copywriting verwezen we onze klanten door naar tekstbureau Tekstueel.

Omdat sterke content een integraal onderdeel vormt van online marketing – en het supergoed klikt met het team van Tekstueel – gaan we voor een next step: we brengen onze expertises samen om zo een straf totaalpakket aan te bieden aan bedrijven. Want samen weten en kunnen we nog véél meer dan alleen.

Hoe pakken we jouw online marketing samen aan?

Stap één is analyse. Scoort je website goed in Google? Haal je klanten uit Google Ads? Lonen je inspanningen op sociale media? Welke marketingacties renderen voor jouw bedrijf … en wat is geld- en/of tijdverspilling?

Op basis van die analyse – waarbij Analyz-it focust op het eerder technische aspect en Tekstueel op het contentaspect – komen we samen tot een doelgericht plan van aanpak voor de volgende fase: actie! We gaan maand na maand voor online marketing met meetbare resultaten voor jouw bedrijf.

Wil je kennismaken met onze gezamenlijke expertise? Nodig ons dan uit voor een gratis en vrijblijvend gesprek. We doen vooraf al een eerste check van je online marketing en leggen je op basis daarvan graag uit hoe we voor jouw bedrijf een meerwaarde kunnen creëren.

PS Tekstueel is een erkende dienstverlener voor de kmo-portefeuille. Ben je een Vlaamse kmo? Dan kan je bedrijf op het analysegedeelte van ons werk een subsidie tot 40 % aanvragen.

Graag een vrijblijvend gesprek!

Lees meer over jouw online marketing strategie