Rembert, de zaakvoerder van Streat Catering, zocht voor zijn nieuwe website een partner die hij kon vertrouwen. Omdat hij al jarenlang een tevreden klant is bij ons, was zijn keuze snel gemaakt.

Scoren op Google

Een hoge positie in de Google zoekresultaten was voor Rembert de tweede reden om opnieuw voor Analyz-it te kiezen. Zijn huidige e-commerce site scoort goed in Google, waardoor zijn wijnen goed vindbaar zijn. Als gevolg stijgt zijn online omzet. Bij Analyz-it zorgen we ervoor dat onze websites technisch helemaal in orde zijn om goed te scoren in Google. Bovendien kan je zelf je metadata, metatitels, Alt-tags, tooltips, ... instellen, waardoor ook de inhoud van je website goed zal scoren.

Controle over je website

Ons ouder Content Management Systeem was reeds gekend bij Streat Catering. Met de ontwikkeling van zijn nieuwe website hebben we, uiteraard, niet alleen naar de voorkant van de website gekeken. Ook ons nieuw en eenvoudig ACMS is toegevoegd aan de Streat Catering website. Dit geeft Rembert de tools om zijn website volledig zelf aan te passen. De mogelijkheden zijn nu nog uitgebreider. Zo kan je eenvoudig verschillende lay-outs van je pagina zelf kiezen, je kan tekstblokken, foto's en zelfs modules groeperen, waardoor je een volledige controle hebt over je website.


Wil je ook goed scoren in Google en meer controle over je website?

Neem vrijblijvend contact op!