Een unieke, dynamische website 

Tijdens ons eerste gesprek met Dance School Level Up was één ding meteen duidelijk; de oude website paste niet bij de frisse, jeugdige uitstraling van de dansschool. Daarom kwam Romina ook voor de tweede keer naar ons toe om haar website te ontwerpen. 

De website moest fris, uniek en dynamisch zijn. Onze graficus zorgde voor een fris, uniek design en ons nieuwste CMS maakte snel duidelijk, hoe dynamisch de website nu opgebouwd kon worden. Bovendien gaat het aanpassen van de website nu véél sneller dan voorheen.

Professionele website voor Dance School Level Up

Slimme navigatie

Vanuit het aanbod van Dance School Level Up, kan je spreken over 2 soorten dansers. Enerzijds heb je mensen die een bepaalde dansstijl of discipline op het oog hebben en dus hier ook naar op zoek gaan. Welke lesuren voor welke leeftijd gelden is dan bijzaak. Anderzijds zijn er mensen die weten dat ze willen leren dansen, maar eerst vanuit hun leeftijdscategorie gaan kijken welke disciplines ze kunnen volgen.

Voor deze beide categorieën hebben we dan ook een verschillende navigatie. Zo kan je in het menu kiezen voor het menupuntje 'disciplines', waarbij je vervolgens een leuke navigatie krijgt met de verschillende dansstijlen. De mensen die meteen naar hun leeftijdscategorie willen gaan, kunnen hun leeftijd eenvoudig selecteren in het menu.

Professionele website voor Dance School Level Up

Persoonlijke opleiding

Bij elke website die wij ontwerpen, geven wij een persoonlijke opleiding. Tijdens de opleiding leren we je werken met ons CMS en geven we je advies hoe je site gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker in te vullen. Tevens geven je tips over hoe goed te scoren op Google

Romina was zelf onder de indruk van ons nieuwe Content Management Systeem. Zij was namelijk het oudere systeem van 7 jaar geleden gewoon. Dit systeem hebben we nu helemaal geoptimaliseerd om aan te sluiten bij de hedendaagse gewoontes.

Professionele website voor Dance School Level Up


Ook een professionele website op maat?

Neem vrijblijvend contact op