Elk jaar betere resultaten

We streven ernaar om steeds betere resultaten te behalen voor onze klanten door hun online advertenties continu te optimaliseren. Zo optimaliseren we al enige tijd de Google Ads campagnes van DW construct, en dat mét resultaat. 

Een stijging in het conversiepercentage

Om het conversiepercentage te verhogen hebben we een A/B testing opgesteld. We experimenteerden met verschillende koppen, beschrijvingen en call-to-actions. Op basis van de resultaten van de tests implementeerden we voortdurend verbeteringen om het conversiepercentage te laten stijgen en de relevantie van de advertenties te vergroten. 

Vervolgens hebben we slechte presterende zoekwoorden onderbroken en nieuwe zoekwoorden toegevoegd. Door middel van deze optimalisaties verhoogden we het conversiepercentage van 5,56% in 2022 naar 8,12% in 2023.

In 2023 brachten we dus meer converterende bezoekers naar de website waardoor de kost per conversie daalde. Dit resulteerde in meer aanvragen voor hetzelfde budget. 


Wil jij ook elk jaar groeien met je bedrijf en meer rendement uit je digitale inspanningen halen? Neem dan contact op met Analyz-it.

Je kan ons steeds een e-mail sturen of ons telefonisch bereiken via 011 74 36 76. Je kan natuurlijk ook altijd ons contactformulier invullen.