In het verleden deed PI hun jaarlijkse bevraging via een enquête volledig op papier. Omdat deze bevraging veel papierwerk en administratieve rompslomp meebrengt, gingen ze op zoek naar een alternatieve oplossing. Tijdens de zoektocht kwamen ze al snel in contact met Analyz-it voor het ontwikkelen van een online enquêtetool.

Sneller en efficiënter werken 

Na een intakegesprek werd de functionele analyse meteen op papier gezet, dat was ook meteen het enige wat nog op papier ging plaatsvinden want dankzij de digitale enquêtetool worden de enquêtes nu volledig online afgenomen.

Dankzij de webapplicatie kunnen de enquêtes nu sneller en efficiënter uitgevoerd worden. Alle gegevens worden bewaard in een online databank, wat een snelle rapportering als voordeel heeft. Het gebruik van de webapplicatie is niet alleen een meerwaarde voor PI maar ook voor alle andere gebruikers. Door de applicatie zal deze vzw efficiënter werken en ga je minder belastingen moeten betalen. Op de koop toe wordt er ook minder papier gebruikt wat uiteraard beter is voor het milieu.

Enquêtetool voor Preventie en Interim

Zelf starten met een online databank voor je enquêtes?

Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

neem contact op voor meer info