Snel klaar, maar daarom niet minder kwaliteitsvol

Dankzij onze jarenlange ervaring is Analyz-it een uitgelezen partner om sprekende websites te maken op maat van onze klanten. Voor FM Safety was het meteen duidelijk dat het snel moest gaan, maar daarbij mochten we zeker de essentials niet uit het oog verliezen.

Ook al was de ontwikkelingstijd van de FM Safety website kort, toch vinkt die alle belangrijke vakjes af:

  • Design op maat van huisstijl
  • Duidelijke navigatie
  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Compatibel voor alle apparaten
  • GDPR Compliant
  • Google Analytics 4 en Search Console integratie

Lancering met Google Ads

Bij de lancering van een nieuwe website houden we rekening met het gegeven dat Google je website niet meteen indexeert. Dit is vervelend, want je wil meteen zo hoog mogelijk in de zoekresultaten staan. Hoog in de zoekresultaten staan, is essentieel om nieuwe klanten te vinden. Om de website een duwtje in de rug te geven, zijn we vanaf de lancering van start gegaan met Google Ads.

Met een doordachte Google Ads-strategie zorgen we ervoor dat FM Safety direct zichtbaar is voor potentiële klanten. Door gerichte advertenties te plaatsen op relevante zoektermen, trekken we snel verkeer naar de website. Zo verzekeren we FM Safety van een vliegende start in de online wereld, en kunnen ze meteen profiteren van de voordelen van hun nieuwe website.


Ook snel een website online zetten om nieuwe klanten aan te trekken? Neem dan contact op met Analyz-it

Je kan ons steeds een e-mail sturen of ons telefonisch bereiken via 011 74 36 76.

Neem contact op voor meer info