BergHOFF Belgium heeft in de loop der jaren een sterke relatie opgebouwd met heel wat partners. Deze partners, zoals bijvoorbeeld een keukenbouwer, kunnen cadeaubonnen van BergHOFF aankopen om deze als incentive aan te bieden aan hun klanten. Om hun uitgebreid productengamma online te zetten, deed BergHOFF Belgium beroep op Analyz-it.

Ons nieuwste e-commerce softwareplatform is uitgerust met de laatste innovaties. Zo is de inhoud van de webshop zelf aanpasbaar, heeft het een design op maat en is het te optimaliseren voor online marketing. Uiteraard werkt de professionele webshop perfect op zowel desktop als smartphone (en tablet).

Hoe werkt de webshop?

BergHOFF Belgium is in staat om via de webshop zelf B2B cadeaubonnen aan te maken.

Als klanten deze terug willen innen, kunnen ze dit snel en eenvoudig. De klant kan via de code van de cadeaubon inloggen in de B2C webshop van BergHOFF. De cadeaubon wordt in vermindering gebracht van de totale waarde van hun winkelmandje.

Dit was vroeger niet gebruiksvriendelijk, aangezien de webshop niet mobiel responsief was. Met het nieuwe design dat geoptimaliseerd is voor mobiele gebruikers gebeurt dit nu op een gestroomlijnde manier.


Ook een professionele webshop op maat?

Neem contact op voor meer info