Voor een fijne vakantie op het water ben je bij Aqua Libra aan het juiste adres! Ontdek historische steden, proef van de rijke gastronomie en geniet van een groot cultureel aanbod.

Met Aqua Libra ga je gegarandeerd een zalige vakantie op het water tegemoet! Als je niet genoeg krijgt van het varen, kan je ook gewoonweg een boot kopen. Als exclusieve 'Linssen Yacht dealer' geeft Aqua Libra je het beste advies!

Derde website voor Aqua Libra

Sinds jaar en dag is Aqua Libra een trouwe websiteklant bij Analyz-it. Ook voor de vernieuwing van hun website schakelden ze ons terug in. 

De opdracht was een sfeervolle website ontwerpen waarvan mensen meteen  'goesting' moeten krijgen om op het water te gaan. 

Op de website moest het duidelijk worden dat Aqua Libra zowel 'Yachtcharter' als 'Sales' doet. Dat hebben we m.b.v. een knop in de header duidelijk gemaakt. De knop 'sales' gaat naar zijn eigen contactpagina zodat het voor de klant en ook voor Luc Vanthoor van Aqua Libra duidelijk is, waarvoor de klant meer informatie wenst.

Met ons nieuwe ACMS systeem kan Luc zijn website eenvoudig en snel invullen. Komt er een nieuwe boot bij in zijn collectie? Geen probleem. Luc kan eenvoudig zelf boten toevoegen!

 

E-mail marketing

We hebben voor Luc ook een koppeling met het e-mailprogramma Mailchimp gemaakt zodat mensen zich via de website kunnen inschrijven voor de nieuwsbrief. Daarnaast hebben we ook e-mail templates opgemaakt zodat deze dezelfde stijl en uitstraling van de website hebben. Nu kan Luc nieuwsbrieven versturen naar zijn klanten om zijn diensten aan te prijzen. 


Ook een professionele website op maat?

Neem contact op voor meer info