Qarad is een internationaal bedrijf dat diensten biedt voor ontwikkelaars van Medische Apparaten en IVD (in vitro diagnostic products). Ze bieden diensten aan zoals CE marking: dit label is een garantie voor de verkoper dat het voldoet aan de essentiële voorwaarden van de Europese Unie in met gezondheid, veiligheid en ecologische bescherming. Ook kunnen ze voor bepaalde producenten garant staan als hun Europese Geautoriseerde Vertegenwoordiger (EC REP). Daarnaast helpt Qarad hun klanten ook bij het verkrijgen van kwaliteitslabels en (E)-labeling.

Analyz-it bouwde reeds de website van Qarad. Een goede website zorgt ervoor dat mensen makkelijk kunnen navigeren op de website en er ook vinden wat ze zoeken. Om meer relevante bezoekers naar de website te sturen, bekeken we de mogelijkheden van online marketing. We stelden voor om Google Ads te starten. Door de combinatie van de juiste zoekwoorden trekken we de juiste bezoekers naar de website aan.

Meer relevante bezoekers naar de website te sturen, bekeken we de mogelijkheden van online marketing.

Dit is de eerste stap in het optimaliseringstraject van Analyz-it. Het doel is te onderzoeken hoe deze relevante bezoekers juist naar hun diensten zoeken en deze zoekwoorden vervolgens te gebruiken in de website om zoekmachine optimalisatie te doen.


Ook een professionele marketingcampagne op maat?

Vrijblijvend contact opnemen