Update 2018

We blikken terug op het project van Immo Lantmeeters. Eén jaar geleden waren we begonnen met een SEA. Een half jaar verder konden we al besluiten dat er 54 % meer leads via de website kwamen. 

De juiste zoekwoorden 

Hoe vind je de juiste zoekwoorden die écht renderen? Door het filteren van alle zoekwoorden en enkel de goed presterende zoekwoorden te behouden. 

Moet dat veel kosten?

Nee. Doordat we duidelijk een maximale kost per lead afgesproken hadden, konden we hiernaartoe werken. Dit deden we door niet te hoog te bieden en enkel te bieden op de “sterke zoekwoorden”.

Na één jaar stegen de leads via de website met 95 %.

Het resultaat

Na één jaar stegen de leads via de website met 95 %. Dit betekent dus dat de aanvragen via de website verdubbeld zijn ten opzichte van vorig jaar. Een heel goed resultaat dus!


Google Adwords 2017

Om meer geïnteresseerde kopers op je website te krijgen, moet je beginnen met meer bezoekers. Belangrijker: de juiste bezoekers. Voor zijn online marketing klopte Rob Put aan bij Analyz-it.

Duidelijke doelstellingen

Door middel van een analyse gesprek werden de doelstellingen snel duidelijk. Het doel en de middelen werden op papier gezet en Analyz-it ging aan de slag. Het doel was het aantrekken van 'leads' aan een zo laag mogelijke kost. Om dit succesvol te verwezenlijken bepaalden we wie de juiste doelgroep is en op welke manier we deze zo snel en efficiënt mogelijk kunnen bereiken.

Na zes maanden leverde de Google AdWords campagnes 54% meer leads op uit de website.

De doelgroep werd bepaald en een Google AdWords campagne werd opgestart. Dit is de efficiënte manier om de juiste doelgroep te bereiken. Zo krijgen de juiste mensen met de juiste behoefte je advertenties te zien.

Kost per 'lead'

Omdat het doel is meer 'leads' uit de website te halen werd er een maximale kost per 'lead' afgesproken. De maximale kost per 'lead' was een realistisch cijfer waar we de komende maanden naartoe gingen werken. Met de juiste verwachtingen begonnen we aan een succesvolle SEA campagne. Waarbij we ondertussen de kost per 'lead' nog lager hebben gekregen dan verwacht. Een mooie uitkomst dus voor Immo Lantmeeters én Analyz-it.

Het resultaat?

Na zes maanden leverde de Google AdWords campagnes 54% meer leads op uit de website.


Ook een professionele marketingcampagne op maat?

Vrijblijvend contact opnemen