Eenvoudig een hijsketting samenstellen

Een hijsketting samenstellen is geen eenvoudige opdracht, er moeten zeer veel factoren in acht genomen worden. Zo moet er onder andere rekening gehouden worden met het aantal 'benen', het te hijsen gewicht, de hoek waarop een last aangeslagen wordt, de lengte van de ketting, etc.

Om deze berekeningen voor de gebruiker te vergemakkelijken, hebben we de hijskettingwizard ontwikkeld. Met deze integratie kunnen gebruikers, aan de hand van een aantal vragen, een hijsketting volledig op maat samenstellen en vlot bestellen.

Hoe werkt de hijskettingwizard?

Bezoekers worden stapsgewijs begeleid om een hijsketting samen te stellen door middel van een kleine vragenlijst en een real-time grafisch overzocht. Je kan dit vergelijken met een 'car-configurator' om een nieuwe wagen te bestellen.

Afhankelijk van het te hijsen gewicht, het aantal sprongen en de inkortmogelijkheid krijgt de gebruiker de keuze uit verschillende soorten topschalmen en haken. Wanneer de gebruiker een keuze maakt, past de visuele configuratie zichzelf onmiddellijk aan. Op deze manier kan de klant alle mogelijke samenstellingen bekijken om zo de juiste hijsketting te kiezen.

Nadat de gebruiker de hijsketting heeft samengesteld, kan hij deze vlot één of meerder keren bestellen. Ook eerder bestelde configuraties kunnen vlot opnieuw besteld worden.

Bij SKP komt de bestelling op een overzichtelijke manier binnen. In hun eigen admin-omgeving kunnen ze de samenstelling van de ketting in detail bekijken. Op die manier kunnen ze zonder extra vragen de configuratie produceren en leveren aan de klant


Meer weten over een applicatie op maat?
Neem dan contact op met Analyz-it.

Je kan ons steeds een e-mail sturen of ons telefonisch bereiken via 011 74 36 76. Je kan natuurlijk ook altijd ons contactformulier invullen.