Een hijsketting samenstellen is geen eenvoudige opdracht, je moet de juiste ketting en de juiste haak kiezen afhankelijk van het gewicht, het aantal sprongen en de hoek van de last. Om het proces te vergemakkelijken voor de klant hebben we de hijsketting wizard ontwikkelt. Deze wizard zorgt ervoor dat de gebruiker in enkele eenvoudige stappen een gepersonaliseerde hijsketting kan samenstellen. 

Hoe werkt de hijskettingwizard?

Bezoekers worden stapsgewijs begeleid om een hijsketting volledig op maat samen te stellen. Aan de hand van een korte vragenlijst en een real-time configuratie kan de klant een hijsketting samenstellen. Daarnaast kan de klant ook alle mogelijke samenstellingen bekijken om zo de juiste hijsketting te kopen.

De klant bepaalt het te hijsen gewicht, het aantal sprongen en de inkortmogelijkheid. Vervolgens wordt de topschalm gekozen, de bevestigingsmethode, de hoek van de last, de lengte van de ketting én de hoek. Tijdens het samenstelling van de hijsketting ziet de gebruiker in real-time de configuratie.

Nadat de gebruiker de hijsketting heeft samengesteld, kan hij deze vlot bestellen. Vervolgens komt de bestelling overzichtelijk binnen bij SKP.