Een nieuwe website met geïntegreerde webshop

De website van SKP was dringend toe aan vernieuwing aangezien de (nog invullen).

Het doel van deze nieuwe website met geïntegreerde webshop was om de bezoekers vlot te laten navigeren doorheen het aanbod van SKP. Hiervoor werden de interne productgroepen vertaald in duidelijk categorieën en werd de webshop uitgerust met een overzichtelijke zoekfunctie. Dit resulteerde in een gebruiksvriendelijke webshop. 

Zoekfunctie

Een goede zoekfunctie is cruciaal voor een webshop. Gebruikers willen snel navigeren naar producten/ categorieën die voor hun interessant zijn.  De nieuwe webshop van SKP is dan ook uitgerust met een overzichtelijke zoekfunctie die zowel op producten als op categorieën en product groeperingen kan zoeken. Een product groepering is een extra dimensie die soortgelijke producten automatisch samenvoegt.

De gebruiker krijgt een compact overzicht van producten, productcategorieën en productgroepen. Zo kan de gebruiker nog vlotter navigeren in de webshop.

Koppeling van ERP aan de webshop

De  nieuwe webshop is gekoppeld is aan het ERP systeem van SKP, alle gegevens uit de webshop en het ERP systeem worden dus gesynchroniseerd. Dit betekent dat nieuwe producten en prijsaanpassingen automatisch op de webshop verschijnen. Hierdoor kan SKP efficiënter werken.