Om hun nieuwe product Palmki in de markt te zetten, vroeg Perfect ID ons om een onepager voor hen te maken.

Een onepager laten maken = structuur en duidelijkheid

Een onepager is een website die bestaat uit één pagina. Wil je er zeker van zijn dat je lezer snel zijn weg vindt in de content en zo voorkomen dat hij je onepager snel verlaat? Dan moet je heel goed nadenken over de structuur en opbouw. Als ervaren specialist in onepagers, hielpen we Perfect ID om de juiste structuur te bepalen en de informatie op een heldere en overzichtelijke manier aan hun websitebezoekers te presenteren.

Een sticky menu voor duidelijkheid op elk moment

Een onepager heeft ook een menu. Anders dan bij traditionele websites, creëer je dat menu met ankers. Klikt je lezer op een link? Dan verspringt de pagina naar de plaats op je onepager waar die informatie staat. Om je lezer op elk moment een overzicht te bieden, moet je menu - dat bovenaan je onepager staat - altijd zichtbaar zijn. Ook als de lezer naar beneden scrolt. Om dat te realiseren, werkten we voor de onepager van Perfect ID met een sticky menu.

Perfect leesbaar op elk apparaat

Smartphones spelen een grote rol bij online zoektochten. Het aantal mensen dat surft op hun smartphone neemt almaar toe. Het gevolg? Je onepager moet smartphonevriendelijk zijn. Dat was het vertrekpunt bij de bouw van de onepager voor Perfect ID. Een onepager met een responsive design zoals dat in het vak heet, biedt heel wat voordelen:

  • Je teksten zijn perfect leesbaar op elk apparaat.
  • Je afbeeldingen en video’s worden automatisch geschaald.
  • Je links en formulieren blijven aanklikbaar op elke grootte.
  • Je legt probleemloos links tussen je socialemediakanalen en je responsive website. En dat is belangrijk omdat sociale media vooral mobiel gebruikt worden.

Gemakkelijk uit te breiden

Zoals bij al onze websites, implementeerden we voor de onepager van Perfect ID ook ons Analyz-it Content Management Systeem (ACMS). Dat stelt je als websitebeheerder in staat om zelf pagina’s, teksten, afbeeldingen, video’s, … toe te voegen. Het resultaat? Perfect ID kan zelf zijn onepager uitbreiden of zelfs zonder extra investeringen uitbouwen tot een volwaardige website.


Wil je ook een onepager laten maken?

Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.