Voor Technics and Applications was de opdracht duidelijk: potentiële klanten moeten een duidelijk overzicht krijgen van de producten die T&A aanbiedt en bovendien snel en eenvoudig contact kunnen opnemen.

Op de pagina "producten" vind je rechts een overzichtelijk menu waar je duidelijk naar de verschillende producten kan navigeren en deze kan vergelijken. Zo weet de klant snel en duidelijk over welk product hij meer informatie wenst.

Call-to-actions

Daarnaast was het belangrijk dat potentiële klanten meteen contact konden opnemen via elke pagina in de website. Hiervoor hebben we twee vaste call-to-action buttons boven in het menu geplaatst. Bovenaan kan de klant dus kiezen om naar de pagina "contact" of de pagina "offerte" te navigeren. In de pagina zelf worden beide call-to-actions herhaald zodat de klant meerdere prikkels ontvangt om te converteren.

Usability

Om de usability op ieder toestel te garanderen, werd er ook gekozen voor een responsive design. Hierdoor kan de website op ieder mobiel apparaat op een gebruiksvriendelijke manier gebruikt worden.


Ook een responsive website voor jouw bedrijf?

Contacteer ons via contact@analyz-it.be, of bel naar het nummer +32(0) 11 74 36 76.