Klanten via Google AdWords

Alvorens de nieuwe website online stond, hebben we reeds gebruik gemaakt van Google AdWords. Dit gaf ons veel informatie over de markt. Naar wat zijn de potentiële klanten van All Tank Solutions op zoek? Hier kunnen we dankzij Google campagnes een antwoord op geven.

Doordat we reeds voldoende data in ons account hadden, ging het aantal contactaanvragen spectaculair de hoogte in bij het online gaan van de nieuwe website in maart 2018.

Een website die meer klanten aantrekt

Bij Analyz-it hechten we er veel belang aan dat onze klanten zelf kunnen beslissen welke inhoud er op hun website komt. Ons Analyz-it Content Management Systeem is eenvoudig in gebruik en geeft iedereen de kans om zijn website zelf van inhoud te voorzien. All Tank Solutions ging hier mee akkoord en besloot om met ons samen te werken.

Om een modern design te garanderen zal de nieuwe All Tank Solution website voorzien zijn van een responsive design. Dit betekent dat de website duidelijk leesbaar en navigeerbaar is op elk apparaat, of je nu surft via: tablet, smartphone of desktop, de website zal steeds mooi worden weergegeven.

Koppel je website aan je boekhoudpakket

Met de nieuwe website van All Tank Solutions is de prijs van een tank voor elke professioneel beschikbaar. De website geeft het hele assortiment weer en zal een up-to-date assortiment bevatten. Als er nieuwe producten worden toegevoegd aan het gamma van All Tank Solutions moeten die zonder problemen op de website beschikbaar zijn.

All Tank Solutions beschikt over een boekhoudpakket waarin alle producten, omschrijvingen en specificaties terug te vinden zijn. Om veel tijd te besparen hebben we bij Analyz-it hun huidig boekhoudpakket 'Brilliant' gekoppeld aan de nieuwe webshop. De invulling van de producten en de bijhorende omschrijvingen gebeurt nu automatisch. All Tank Solutions hoeft zich dus geen zorgen te maken over het aanbod op hun website.


Wil je ook meer klanten met een vernieuwde website en online marketing?

Contacteer ons vrijblijvend via contact@analyz-it.be of bel naar +32 (0)11 743 676.